Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Termino med de spørgsmål og henvendelser du måtte have. Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig.

 

Om Termino – Din vej til det billigste lån

Konceptet bag Termino er at guide dig mod det billigste lån online for dig. Vi har en stor indsigt i lånemarkedet online, hvad der gør sig gældende og ikke mindst hvordan du finder de billigste tilbud. Vi har et indgående kendskab til branchen og ønsker at videregive dig vores bedste anbefalinger.

Du kan desværre aldrig vide hvem der har den bedste eller billigste løsning, førend du har indhentet lånetilbud. Det er derfor vi altid anbefaler dig, at få ansøgt hos flere firmaer. Du gør dig selv en tjeneste og giver dig selv de bedste forudsætninger.

Vores sammenligningstjeneste er gratis at benytte og i vores oversigter finder du alle de relevante informationer du skal bruge, for at kunne vælge din favorit. Det indebærer følgende oplysninger:

  • Lånebeløb
  • Renteniveau og ÅOP
  • Opstartsgebyr
  • Løbetider
  • Alders -og indkomstkrav
  • Øvrige krav til ansøgere

På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere firmaerne over for hinanden. Det giver dig det overblik, som er rigtig vigtigt, når den bedste løsning skal findes. Vi håber du kan bruge vores service til at finde det rette lånefirma for dig.

Uafhængig sammenligningstjeneste

Termino er en gratis og uafhængig sammenligningstjeneste, der er kommercielt drevet via annoncerne på vores hjemmeside, men uden tilknytning til nogle af lånefirmaerne. Du skal være opmærksom på at vi ikke nødvendigvis giver dig det komplette udvalg af firmaerne online. Samtidig vil alle ansøgninger og låneaftaler være under eget ansvar og gældende mellem dig og udbyderen.

Del artikel..Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone