Persondatapolitik

1. Ejeroplysninger

Medier & Co ApS

Ribsvej 23, Fårevejle

info@termino.dk

+45 20998895

 

2. Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler der bliver lagret på din computer, når du færdes på nettet. Det er helt normalt og anvendes på langt de fleste hjemmesider for at forbedre din oplevelse som bruger. De er hverken farlige for din computer og rummer ikke personlige informationer.

 

3. Brugen af cookies

Termino anvender cookies for at øge din brugervenlighed som besøgende. Det kan være for at huske dine foretrukne indstillinger, i forbindelse med brugen af Google Analytics, eller for at lave en mere relevant og målrettet annoncering.

Det er et trafikmålingsværktøj fra Google, hvor vi kan måle besøgstal og adfærd, så vi kan optimere hjemmesiden for dig som bruger. Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det HER.

Hjemmesiden gør brug af annoncenetværket Adservice og de har adgang til vores pågældende cookies, ligesom vi benytter cookies fra disse. Ingen tredjepart har adgang til vores Google Analytics tal som besøgstal og adfærd.

 

4. Sådan fjerner du cookies

Hvis du gerne vil fjerne cookies, afhænger fremgangsmåden af den anvendte browser. Du kan besøge følgende side for at læse om hvordan du undgår, sletter og håndterer cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

5. Brugen af personoplysninger

Persondata vil aldrig blive videregivet til tredjepart af Termino og vi indhenter ikke personoplysninger på Termino, men gør kun brug af Google Analytics, der giver indblik i din adfærd på vores hjemmeside.

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden dit samtykke eller uden du selv har givet os disse, i forbindelse med køb, registrering mv. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til os på info(a)termino.dk.

Det er udelukkende Termino der vil have adgang til de personoplysninger du måtte afgive og vi beskytter dem sikkert og fortroligt, jævnfør persondataloven. Opbevaring vil altid ske på computere med begrænset adgang. Ved overførsler af data på Internettet kan vi dog ikke garantere 100 % sikkerhed.

Skulle der ske behandling af dine personoplysninger, har du ret til at vide hvad der kan henføres til dig og disse skal være korrekte eller berigtiges. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

De personlige oplysninger du måtte give hos de lånefirmaer vi henviser til, har ingen tilknytning til Termino.dk og vil høre ind under det givne firmas egne brugsbetingelser og privatlivspolitik. Dem har vi hverken adgang eller kendskab til.

Du vil altid have muligheden for at indgive en klage over behandlingen af dine persondata -og oplysninger til Datatilsynet. Det gælder for alle hjemmesider på nettet. Vi forbeholder os retten til at kunne ændre i vores persondatapolitik, hvis det skulle blive nødvendigt for at fremme udviklingen af Termino.dk.

Del artikel..Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone