Ønsker du at optage et lån på 10000 kr. online, vil du helt sikkert være interesseret i at finde det billigste på markedet. Vi har derfor vurderet markedet, for at finde frem til nogle af de mere prisvenlige steder at låne 10.000 kroner.

Det er dog vigtigt at huske på, at du aldrig kan vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd. Det kræver at du får et konkret lånetilbud i hånden. Men det er muligt at fremlægge, 3 udbydere med lave renter, der ofte vil høre til blandt de mere prisvenlige. Vi har derfor udvalgt 3 billige online banker, som du bør overveje at ansøge hos.

Bank Norwegian

Den første kandidat er Bank Norwegian, med oprindelse i Norge og med stor succes på både det svenske og norske marked. I starten af 2016 er de kommet til Danmark og det giver dig nu endnu flere valgmuligheder som forbruger.

Det gode ved dem er de mange muligheder, for både at søge forbrugslån, refinansiering og med beløb fra 5.000 – 400.000 kroner. Du kan kort sagt selv vælge hvilket pengebehov du har. Hvilken rente og ÅOP du ender med at få tilbudt, er sværere at sige på forhånd, men du bør i hvert fald overveje at udfylde en uforpligtende ansøgning hos dem.

Santander Bank

Den næste kandidat er Santander Bank som er en stor international udbyder, med oprindelse i Spanien. De har taget Danmark med storm og er blevet en veletableret spiller, efter at have været her i noget tid.

Deres renter er blandt online markedets billigste, særligt på deres Privatlån Plus, hvor du kan søge om 50.000 – 350.000 kroner. Da du formegentlig har brug for at låne 10000 kr. skal du altså vælge deres andet finansielle produkt, hvor du kan søge mellem 10.000 – 100.000 kr..

Har du lyst til at se dine øvrige muligheder på nettet? Se Termino’s oversigt med lån på 10000 kr. her.

Ekspres Bank

Den sidste kandidat er Ekspres Bank, hvor du kan låne fra 10.000 – 300.000 kroner. De er både på det danske og norske marked, ligesom de har fået opbygget en mangeårig erfaring som online udbyder, siden starten i 1987.

De tilbyder som Bank Norwegian, muligheden for samlelån/refinansiering, hvis du allerede har dyr gæld eller kviklån. Dette kan være en rigtig god løsning, der vil nedbringe dine omkostninger og gøre det billigere at få afbetalt din resterende gæld. En fordel og mulighed, du kun finder hos et begrænset antal lånefirmaer på online markedet.

Hvor du vælger at søge er helt op til dig selv. Du kan med fordel skabe dig selv mere indsigt i hvad enkel online bank står for og kan tilbyde dig. Men husk på det er gratis at ansøge, så der er intet til hinder for, at du afprøver mulighederne hos alle tre.

Gør du dit forarbejde ordentligt, kan der være mange penge at spare i form af lavere kreditomkostninger. Der er derfor god grund til at gå efter det billigste tilbud.