Brug for et nemt lån?

Gå direkte til låneoversigt »

Nemt lån

Hvem har ikke lyst til at lave et nemt lån? Hvem gider det store besvær der ofte kan være i bankerne, selvom man blot har et pengebehov på 30.000 eller 50.000 kr. Svaret er de færreste og derfor stiller Termino skarpt på nemme online lån lige her.

Få et godt indtryk af hvem der kan hjælpe dig, med hurtige svartider og korte udbetalingstider. Vi gør dig klogere på hvilke online udbydere der kan tilbyde dig et nemt lån, hvor tid og besvær er begrænset. For dig, hvor det er vigtigt.

Nemme online lån

– med hurtig ansøgning og få krav

De nemme online lån må være kendetegnet ved to ting. De er hurtige at ansøge, med dertilhørende hurtigt svar og de indebærer få krav, du skal kunne opfylde. Du kan let finde frem til dem via Termino.dk, hvor vores oversigter indeholder alle de relevante informationer.

Du finder info om deres svartider, ansøgerkrav og udbetalingstider, samt hvad du ellers kan have brug for. På den måde kan du få et bredt og nuanceret indblik i det enkelte firma, og hvem der er nemmest at låne penge hos. Husk på det altid er gratis at søge, så hold dig ikke tilbage.

I de næste afsnit har vi vurderet markedet i Danmark og fundet de førende firmaer frem, når det kommer til svartider og ansøgerkrav.

Hvad indebærer et nemt lån?

Man bør reelt først definere hvad et nemt lån indebærer, inden man kan fremhæve de mest aktuelle selskaber. Når vi skriver denne artikel og analyserer markedet, er det derfor gjort med fokus på to forskellige områder. Vi har set på hvor nemt det er at ansøge, altså hvor hurtigt du kan gennemføre ansøgningsprocessen, hvilke svartider du kan forvente og ikke mindst, hvor hurtigt pengene kan være på kontoen.

Vi har også set på hvor nemt det er at blive godkendt, altså hvor mange og hvor krævende krav, der bliver stillet til dig som kunde. For jo lettere du har ved at blive godkendt, via færre eller mildere krav, desto nemmere må det være samlet set. Termino mener derfor at disse to elementer er helt centrale at vurdere, når man skal fremhæve de relevante lånefirmaer. Mere om begge dele i næste afsnit.

Nemt at ansøge

Der er ét sted hvor langt de fleste lånefirmaer er ens og det er i den nemme ansøgningsproces. Det er et must at den er hurtig og enkel, for overhovedet at kunne konkurrere på markedet, så det kan du forvente alle steder. Det der skiller fårene fra bukkene, er specielt svartiderne og udbetalingstiderne. Her skal du være opmærksom på at kviklånsudbyderne ofte vil være hurtigst.

Du kan dog forvente typisk at få svar inden for få timer og samme dag, hos de fleste udbydere. Du vil opleve at behandlingstiden generelt er hurtig og effektiv.

Nemt at blive godkendt (få krav)

Det næste aspekt er hvilke krav du skal kunne opfylde for at blive godkendt. Én ting er at du får hurtigt svar, men det er jo kun godt, hvis det indebærer en accept. De typiske krav du skal kunne opfylde er til din alder og indtægt. Det er meget fælles for samtlige udbydere, at du ikke må være dårlig betaler og skal have dansk statsborgerskab og/eller bopæl. Forskellene ligger i de forskellige firmaers krav til alder og indkomst.

Igen vil der være markant forskel på kviklån & forbrugslån, hvilket særligt skyldes forskellige beløbsstørrelser og firmaernes strategier bagved. Det er to ret forskellige finansielle produkter. Ser man igen på forbrugslånsudbyderne, vil følgende udbydere være blandt dem med færrest (nemmest) krav at opfylde:

  • Anna Finans – 18 år og ingen faste indkomstkrav
  • Simbo – 21 år og ingen faste indkomstkrav
  • Santander Consumer Bank – 18 år og ingen faste indkomstkrav