Deltag i Black Friday og spar penge

Har du planer om at deltage i Black Friday? Det er næppe gået din næse forbi, at rigtig mange mærker, webshops og butikker holder Black Friday med store rabatter og muligheder for besparelse.

Termino mener derfor det er nærliggende at du deltager, ikke for at købe gaver til dig selv, men for at handle nogle af de mange julegaver. Det fører nemlig flere fordele med sig og heri ligger ugens tip. 

Opnå markante rabatter

Den helt klare og åbenlyse fordel er, at du opnår markante rabatter til Black Friday. Hvor meget du kan spare, afhænger fra sted til sted, men der kan helt klart opnås besparelser.

Hvis du allerede har en ønskeliste fra flere af dine nærmeste, bør du målrettet kunne gå på jagt efter arbejde eller studie. Butikkerne holder ikke åbent hele aftenen og natten, så du har allerede en smule travlt, hvis du skal have fuld glæde af de lavere priser.

Fordel gaveomkostningen ud på flere måneder

Den anden fordel der ikke må undervurderes, er at du får fordelt gaveomkostningen ud over flere måneder. Mange danskere vælger desværre at købe julegaverne i perioden fra 10. – 23. december og det betyder at der kommer et tungt pres på din privatøkonomi.

Vælger du allerede at købe 2-3 gaver i dag til Black Friday, er den økonomiske belastning fordelt over flere dage og kommer derved mindre pludseligt. Mange danske familier får pengeproblemer og brug for et lån i december måned, netop fordi man ikke har set frem i tiden.

Så ved at handle dine julegaver tidligt, får du ikke kun glæde af rabatter og gode tilbud – du er ligeledes med til at beskytte din privatøkonomi mod det hårde juletryk og mange omkostninger, der altid kommer op til juleaften.

Vi ønsker alle god shopping!