Den store låneguide med låneråd

Det har aldrig været nemmere at låne penge på nettet, og flere og flere danskere vælger at gøre det via internettet. Online lån er med andre ord kommet for at blive, selvom mange var skeptiske overfor disse da de ramte de danske forbrugere.

Online forbrugslån kom for alvor til Danmark i løbet af de senere år, efter at have været udbredt i Storbritannien og flere andre lande.  Det er ganske enkelt en lånetype, hvor beløbet ofte er forholdsvis lavt og låneperioden er ganske kort.

De er som udgangspunkt onlinebaseret, og derfor skal ansøgningen foregå online. Det er nemt og hurtigt, og en af fordelene er uden tvivl, at ansøgeren for svar på låneansøgningen indenfor ganske kort tid, ofte mindre end 1 time.

Hvis ansøgningen bliver godkendt, så kan pengene udbetales straks efter, og pengene indbetales direkte på låntagers bankkonto.

Oversigt over alle lånefirmaer på nettet

Der er efterhånden utallige firmaer som tilbyder lån via nettet, og flere og flere kommer til da markedet er i markant vækst. Santander Bank og Ekspres Bank er 2 af de største aktører på online markedet, da de tilbyder lånebeløb på hele 300-400.000 kr. De har mange ansøgninger hver måned og er blandt de mere prisvenlige. De er kendt som værende fair med både renter og betingelser, men du bør naturligvis undersøge alle muligheder inden du indgår en aftale.

Flere internationale virksomheder som IKANO (ejerne af IKEA), Santander Bank, Basisbank, Bank Norwegian, DER og LEASY tilbyder konkurrencedygtige online lån. Termino har lavet oversigter over de førende udbyder, alt efter hvilken alder eller hvor mange penge du behøver.

Vi oplever at mange danskere oftest vælger mindste pengebeløb under 25.000 kr. da det kan være med til at finansiere en bred vifte af produkter. Eller vælger de helt små beløb på 5.000 – 6.000 kr. hvor det både kan laves som et forbrugslån -og kviklån. Der er dog ingen tvivl om disse skal laves med omtanke.

Termino.dk har oversigter uanset hvilke beløb du efterspørger, du kan fx. se vores oversigt med lån på 6000 kr. og lån på 25000 kr. hvis det er noget for dig.

Santander Bank er en af de nyere udbydere på det danske marked og har taget mange med storm. Dels på grund af lave renter og fordi de som de eneste, tilbyder beløb på op til 350.000 kr. Du kan se et udvalg af de mest prisvenlige firmaer online herunder. Søg hos disse og du er ret sikker på at finde de laveste renter på nettet:

  • Basisbank – Beløb op til 500.000 kr.
  • Bank Norwegian – Beløb op til 400.000 kr.
  • Santander Bank – Beløb op til 350.000 kr. (de har opkøbt GE Money Bank)
  • Ekspres Bank – Beløb op til 300.000 kr.
  • DER Privat Finans – Beløb op til 100.000 kr. (nyt koncept)
  • L’easy – Beløb op til 50.000 kr.
  • Lendme – Beløb op til 300.000 kr.
  • Anna Finans – Beløb op til 75.000 kr.

Vi anbefaler ALTID at du ansøger hos mindst 3-4 firmaer, for at sikre de bedste chancer for godkendelse og lave omkostninger. Husk på det er uforpligtende og helt gratis.

Husk disse låneråd

Husk altid at undersøge rentesats, ÅOP og diverse gebyrer. Det er det bedste råd vi kan give. Mange bliver overrasket over renteniveau og diverse gebyrer, undgå at blive negativt overrasket, og brug derfor lidt tid på research inden du underskriver en låneaftale.

Undersøg også om du uden problemer kan tilbagebetale alle pengene på en gang, hvis du på et tidspunkt får mulighed for det. Undersøg samtidig tilbagebetalingsperioden, og husk at lave et budget, så du ikke låner mere end du kan betale tilbage hver eneste måned.

Hvis du overholder disse simple men vigtige råd, så vil du få en god oplevelse med dit online lån.