Anmeldelse af lånefirmaet Fokuslån i Danmark. På Fokuslaan.dk kan du søge fra 10.000 til 150.000 kroner alt efter dine behov. Få et grundlæggende indblik i hvad de kan tilbyde dig. De adskiller sig særligt ved muligheden for, at du kan betale ud, når det passer dig.

Fokuslån lånemuligheder og krav

Dine lånemuligheder og krav er det der vil interessere de fleste forbrugere, så dem vil vi skitsere for dig her. Du vil hurtigt få et indtryk af, at de fleste danskere har mulighed for at blive godkendt hos dem.

  • Søg 10.000 – 150.000 kroner
  • Løbetid: 24 – 120 måneder
  • Ingen RKI
  • Indtægt skal dokumenteres
  • Mindst 21 år gammel

Deres ansøgningsproces er nem og ligetil at gennemføre. Som når online markedet er bedst, får du et hurtigt svar med mulighed for at underskrive med din NemID signatur. Husk på det altid er 100 % gratis og uforpligtende at søge på nettet – uanset hvilken udbyder du ansøger hos.

Du kan nu finde Fokuslaan.dk i vores oversigter på hjemmesiden. Vi ser dem som et rigtig godt bidrag, til en i forvejen bred vifte af gode og professionelle udbydere.

Der hvor de specielt adskiller sig er, at de tilbyder dig muligheden for at betale ud når du vil – uden meromkostninger. Det er ikke en selvfølge du har denne mulighed, da det hos nogle kan indebære meromkostning at betale ud før tid. Hos dem har du muligheden, hvis du pludselig får flere penge mellem hænderne.

Fokuslån er en del af L’EASY A/S, der har været i lånebranchen mange år. Vi ser dem som et godt alternativ, hvis du ønsker at søge penge online, frem for i banken.