Det er aldrig sjovt at mangle penge eller være økonomiske presset. Det påvirker hele ens hverdag, humør og kan endda være med til at forstyrre nattesøvnen. Det er noget mange danskere oplever, når de er presset på pengepungen.

I denne artikel ser vi derfor nærmere på muligheden for at få hurtige penge i løbet af kort tid. Vi vil fokusere på to af de mest udbredte fremgangsmåder på nettet. Du kan enten søge om lån hos udbyderne online, eller du kan begynde at tjene på nettet via hjemmesider, annoncering mv.

Sidstnævnte kan give dig pengene på kontoen inden for 1-2 dage, mens det tager en del tid at tjene penge på nettet. I hvert fald hvis det skal være andet en små håndører.

Jeg mangler penge nu!

Der kan være mange gode grunde til at du mangler penge nu. Ikke om 2 uger eller en måned, men inden for få dage. Det kan være du har ubetalte regninger, skylder penge til en bekendt, eller har brug for det sidste for at kunne købe det du ønsker dig.

I dette tilfælde er lån den eneste mulighed. Det kan være hos din familie og venner, eller via lånefirmaerne på nettet. Langt de fleste danskere vælger sidstnævnte, selvom mange “familielån” kan laves uden renter. Vi synes simpelthen det er for pinligt.

Fordele ved online lån

Lån på nettet er forbundet med en række klare fordele, der må tiltale enhver med brug for penge nu og her:

  • Du kan søge lån på 2-5 min.
  • Svaret kommer næsten altid samme dag.
  • Pengene kan være på kontoen inden for 1-2 dage.
  • Det er gratis og uforpligtende at udfylde låneansøgning.

Det kræver du er 18 år

Hvis du vælger at kaste dig ud i de såkaldte quick lån der kan laves nu og her, så kræver det at du er over 18 år gammel. Alle udbyderne har hver deres krav til dig som låner og selvom de varierer, går disse krav altid igen:

  • Du skal være 18 år (myndig)
  • Du skal være bosiddende i Danmark og/eller være dansk statsborger
  • Ikke registreret i RKI

Kan du sige JA til disse tre punkter, har du fornuftige muligheder for at blive godkendt hos en af landets lånefirmaer. Vi anbefaler du søger om lån på nettet via Termino, da vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste på markedet.

Tjen penge på nettet

Den anden metode til at fremskaffe penge nu og her, er ved selv at gøre en indsats. Problemet med denne løsning er, at pengene altså ikke kommer fra dag 1. Der kan hurtigt gå flere uger, før du begynder at mærke effekten.

Dertil kommer at det kræver en vis indsats og viden for at få succes online. Uanset om det er via Google Adsense, Affiliate, Facebook eller Youtube du vil skabe din indtægt.

 

Vi håber denne artikel har givet dig et indtryk af hvad du kan gøre hvis du har brug for penge nu og her. Lånet er den eneste helt kortsigtede løsning, mens et nyt arbejde eller en indsats på nettet, kan bidrage med en indtægt.