Lån 1000 – 2000 kr.

Har du brug for lidt penge mellem hænderne? Du kan søge lån på 1000 – 2000 kroner online, omend du bør overveje at spare penge op i stedet.

Har du akut brug for pengene, skal du alligevel have et overblik over dine muligheder på nettet.

Her kan du låne 1.000 – 2.000 kroner

  • Ansøg hos flere udbydere, for at finde det bedste tilbud.

 

Ingen blander sig i formålet

Det er normalt at banken gerne vil kende til formålet bag lånet. Sådan er det ikke på nettet, hvor det blot er din privatøkonomi og indkomst, der definerer om du bliver godkendt eller ej.

Lige ved disse små beløb på 1-2.000 kroner kan alle blive godkendt, så længe du ikke står i RKI. Det er generelt ikke tilladt hos nogle udbydere på nettet.

At de ikke blander sig i formålet, vil være positivt i manges øjne, da man kan få et kortvarigt pengebehov af mange årsager. Det kan være fordi lønnen er forsinket, at man skal købe et nyt anlæg til festen i weekenden eller hvad nu.

Der kan være mange gode grunde til, at man lige har brug for lidt ekstra penge på kontoen og det er ikke altid man ønsker at skulle spørge venner og familie. Det er sjældent en god idé at optage så små pengebeløb, da det vil være omfattet af væsentlige omkostninger.

De omkostninger er heldigvis blevet mindre, efter de nye retningslinjer pr. 1. juli 2020, hvor der er indført ÅOP-loft på forbrugerkreditter. Det betyder at långiverne, der ønsker at markedsføre deres produkter, ikke må tage mere end en ÅOP på 25%. Derudover må omkostningerne ikke være mere end 100% af beløbet.

Overvej at spare lidt op

Der er god grund til at overveje, at spare lidt op, som alternativ. Udover at spare op, kan du sælge brugt, spørge dine bekendte mv. Der er mange muligheder til at få 2.000 kr. mere mellem hænderne. Vores anbefaling er derfor, at du tænker dig om to gange. Hvis du søger lånebeløb som fx. 7.000 kr. eller 20.000 kr. giver det mere mening, da det kan være til store regninger og er beløb man ikke bare kan fremskaffe selv.

Alt i alt er det helt din egen beslutning, men husk at tænke på din privatøkonomi.

Hurtig svartid

Ved kviklån vil du opleve at svartiden er hurtig. Det gør at du hurtigt kan få afklaret dine muligheder og tage en beslutning. Det bliver ikke hurtigere eller nemmere. Det er blevet enkelt og hurtigt at søge penge online.

Netop derfor bør du kun gøre det velovervejet, så du ikke låner 1000 – 2000 kroner uden grund. Tænk dig derfor altid om to gange, inden du underskriver aftalen med din digitale signatur.

I oversigten kan du se alle de relevante forhold hos hvert firma og derudfra vælge dine favoritter. Udfyld mindst 2 ansøgninger, så du er sikker på at blive godkendt og på at finde en god løsning.