Lån gratis i 30 dage

Har du brug for 3-4.000 kroner mere mellem hænderne i en kort periode? Så har du muligheden for at låne gratis i 30 dage hos flere udbydere. Det er en unik mulighed du har som ny kunde hos visse lånefirmaer online.

Termino ser nærmere på hvor du kan låne penge gratis i 14-30 dage, alt efter dine behov. Det er særligt de små beløb der er dyrest at lave, med en høj ÅOP. Vi kan derfor kun anbefale dig at benytte disse gratis løsninger uden renter og gebyrer. Se mere og kom i gang hos os. 

Hvor kan jeg låne penge gratis?

Nu til sagen og de udbydere der kan hjælpe dig med gratis lån. I skrivende stund er det primært Lendon, der kan hjælpe dig uden beregning. De gør det som en investering og næste gang du søger hos dem, vil du kunne låne større beløb.

Den mest væsentlige forskel på de to firmaer er følgende:

  • Lendon: Lån op til 4.000 kroner gratis – du skal være 21 år
  • Vivus: Få kredit op til 6.000 kroner – du skal være 20 år (få 50% rabat)

Beløbene og alderen er til forskel og det kan have en indflydelse på visse forbrugere. Ønsker du at søge om penge hos én af dem, kan du nemt komme i gang hos os. Gå til vores låneoversigt for at starte ansøgningsprocessen.

Du bestemmer selv formålet

En af de klare fordele ved at søge om penge på nettet er, at du selv bestemmer formålet. Om du har brug for 3-4.000 kroner til et nyt TV, et weekendophold eller lignende er helt op til dig selv.

Specielt ved de små lånebeløb stilles der kun ganske få krav til dig som forbruger. Du skal være ude af RKI og over 20 år. Det er de fleste og så er vejen til godkendelse kort.

Det normale scenarie er at banken er billigst, men lige i tilfældet med gratis lån online, finder du ikke en bedre løsning. Den er fordelagtigt og kan spare dig mange hundrede kroner på gebyrer og renteomkostninger.

Bemærk at det kun er første gang du har muligheden som kunde. Så har du allerede været kunde hos enten Lendon, kan du med fordel vælge den anden.