Vi lever i en digital tidsalder og det er NemID det bedste bevis på dette. Med et nøglekort og en personlig kode, kan du tjekke din årsopgørelse, låne penge og overføre penge uanset hvor du er.

Der er mange fordele ved login løsningen og i denne artikel ser vi på lån med NemID. Det vil give dig et indblik i hvordan det fungerer og hvilke udbydere der tilbyder NemID underskrift, når du søger. 

Lån penge og få dem med det samme

Hvem drømmer ikke om at låne penge og få dem med det samme? Det er et scenarie som rigtig mange danskere vil elske. NemID er med til at gøre det nemmere, da det forkorter ansøgningsprocessen.

Termino har set på de online udbydere der tilbyder lån med NemID godkendelse og har samlet de førende i vores oversigt herunder:

 

Man kan betragte signaturen som din underskrift online og det betyder at du ikke skal vente på posten eller have besværet med at scanne/sende din underskrift til lånefirmaet. Hele processen kan klares med det samme og pengene kan være på din konto med det samme.

Har du en anden bank vil der gå en dag, men det er på grund af de såkaldte “bankdage”. Din mulighed for at låne penge og få dem med det samme, er altså helt reel og bliver muliggjort af det smarte nøglekort.

Udover at opleve en hurtigere og nemmere proces som kunde, bør du ligeledes vide at den er yderst sikker. Det er derfor flere banker og offentlige institutioner anvender dem til deres login funktionalitet.

Søg det beløb du mangler

Når du ansøger online, har du fuld frihed til at søge det beløb du mangler og uden der bliver stillet en masse spørgsmål til formålene bag. Så længe du kan opfylde udbydernes krav til dig som ansøger, er resten af processen nem og ligetil. Der er helt op til dig, om du ønsker at søge lån på 7000 eller lån på 25000 kroner.

Den digitale signatur har blot bidrage til en endnu hurtigere låneproces, hvor breve frem og tilbage er blevet overflødiggjort. Det betyder at du nu kan søge og underskrive aftalen samme dag. Alt sammen fordi det hele sker digitalt.

Udover at lån med NemID er hurtige at lave, er det ligeledes en rigtig sikker løsning for begge parter.

Værd at vide om NemID

NemID er en digital login løsning der specielt anvendes af landets banker og offentlige sider som SKAT, Kommuner og Erhvervsstyrelsen.

Løsningen drives af DanID og har været til stor diskussion i medierne. Det har nemlig medført større omvæltninger og meget besvær, for en masse danskere, specielt de ældre generationer.

Bagtanken med NemID har hele tiden været at skabe en mere sikker og stabil løsning, når der skal logges på fortrolige konti og profiler – som netbank og skattekontoen bestemt er!

For dig som låner giver det dig nu mulighed for at søge via dit NemID nøglekort. Det er så personligt, at lånefirmaet ikke er i tvivl om at det er DIG der låner pengene.

Selve løsningen startede så småt i 2003 med TDC i spidsen, men det var først i 2008 at Selskabet blev døbt DanID. Siden er flere og flere danskere blevet trygge ved at benytte det – og for dig er NemID en nem og sikker må at låne penge på.