Der er mange danskere og medier der omtaler muligheden for at låne penge hurtigt og nemt på nettet. Det gør de med god grund, for de har altid være nemmere eller hurtigere som dansker.

På bare få minutter kan du have udfyld en låneansøgning, hvis du ellers har alle papirerne klar. Det betyder med andre ord, at du kan undgå turen ned til banken eller besværet med at få dem overtalt.

I denne artikel ser vi nærmere på hvor nemt et internetlån kan laves og giver dig en god guide til hvordan du kommer i gang. 

Internetlån er hurtige og nemme

Den helt klare fordel ved diverse internetlån – typisk af typen lån uden sikkerhed – er at de er nemme at gå til for enhver. Det kræver hverken stor viden eller erfaring som låner. Det er en klar styrke ved dem, men med en underliggende risiko.

For jo hurtigere du kan tegne et lån, desto større blive risikoen for at du tager en dum og uovervejet beslutning. Termino anbefaler derfor altid at du gennemtænker din beslutning og gør dit forarbejde grundigt.

Det er derfor vi har lavet en god oversigt, der hjælper dig med at søge hos flere gode udbydere. Det øger dine chancer for godkendelse og lave låneomkostninger betydeligt. Du kan læse mere om billige lån på nettet via vores forside.

Guide til at komme i gang

I denne korte guide vil vi vise dig hvor hurtigt du faktisk kan komme i gang. Det behøver nemlig ikke tage mere end 10-15 minutter at søge hos flere lånefirmaer. Så længe du har alt materialet parat foran dig. Det er jo ikke uden grund man taler om muligheden for at låne penge på 2 min.

1.Skab dig et overblik

Det første du skal er at skabe dig et overblik over dine lånemuligheder. Det kan du gøre ved at gå til vores oversigt under “Søg om lån” eller via den grønne knap. Du vil hurtigt kunne se hvem der kræver hvad og hvem der kan tilbyde dig det du søger.

2. Ansøg hos 3-5 firmaer

Det er nu tid til at ansøge hos en 3-5 firmaer, alt efter hvor mange der opfylder dine behov. Det er VIGTIGT at du søger flere steder, hvis du vil forbedre dine muligheder for at blive godkendt og lave et billigt lån.

3. Hav papirerne klar

Du vil gøre det hele nemmere for dig selv, hvis du har alle papirer og koder parat foran dig. I det tilfælde bør det ikke tage mere end 2-5 minutter at udfylde ansøgningen. Hav Nem-ID, seneste lønsedler og årsopgørelser parat.

4. Sammenlign tilbuddenes ÅOP

Nu har du gjort dit arbejde godt og du kan læne dig tilbage og afvente svar. Når du gerne skulle modtage lånetilbud retur, skal du sammenligne dem med deres ÅOP. Den laveste ÅOP er lig det billigste lån. Svartiden er meget forskellig og kan være på alt fra 2 timer til 2 dage.

Uanset må man kalde det hurtig ekspedering. Det er med til at understrege muligheden for at du kan låne penge hurtigt og nemt på nettet. Nu ved du hvordan du kommer i gang på bedste vis.