Der er mange danskere og medier der omtaler muligheden for at låne penge hurtigt og nemt på nettet. Det gør de med god grund, for de har generelt altid være nemmere eller hurtigere at optage online, kontra i banken.

Det understøttes af NemID signaturen, der gør vejen fra ansøgning til penge på kontoen kort, men som samtidig stiller større krav til at du låner penge med omtanke, som forbruger. 

Hvad er hurtige og nemme lån?

Der findes forskellige definitioner af et hurtigt og nemt lån. Vi mener betegnelsen indebærer online banker, hvor ansøgningsprocessen er hurtig, hvilket efterhånden er tilfældet alle steder efterhånden. Det suppleres med udbydere, med milde ansøgerkrav, som de fleste kan opfylde. For det gør det “nemt” at blive godkendt, i hvert fald sammenlignet med dine øvrige muligheder.

Den helt klare fordel ved internetlån er, at de er nemme at gå til for enhver. Det afgørende at du er omhyggelig og grundigt når du ansøger, så du ender med et lån der også er billigt. At det er nemt og hurtigt, bør ikke være et succeskriterium i sig selv, for der kan være stor omkostningsmæssige forskelle, fra udbyder til udbyder.

Jo hurtigere du kan tegne et lån, desto større blive risikoen for at du tager en forkert og uovervejet beslutning. Termino anbefaler derfor altid at du gennemtænker din beslutning og gør dit forarbejde grundigt.

Det er derfor vi har lavet en god oversigt, der hjælper dig med at søge hos flere gode udbydere. Det øger dine chancer for godkendelse og lave låneomkostninger betydeligt. Få overblikket over hvilke online banker der kan hjælpe dig, via vores forside.

Du finder info om deres svartider, ansøgerkrav og udbetalingstider, samt hvad du ellers kan have brug for. På den måde kan du få et bredt og nuanceret indblik i det enkelte firma, og hvem der er nemmest at låne penge hos, for dig. Husk på det altid er gratis at søge og flere tilbud, vil give dig det bedste udgangspunkt.

Guide til at komme i gang

I denne korte guide vil vi vise dig hvor hurtigt du faktisk kan komme i gang. Det behøver nemlig ikke tage mere end 10-15 minutter at søge hos flere lånefirmaer. Så længe du har alt materialet parat foran dig.

1.Skab dig et overblik

Det første du skal er at skabe dig et overblik over dine lånemuligheder. Det kan du gøre ved at gå til vores oversigter på hjemmesiden. Du vil hurtigt kunne se hvem der kræver hvad og hvem der kan tilbyde dig det du søger.

2. Ansøg hos 3-4 firmaer

Det er nu tid til at ansøge hos en 3-4 firmaer, alt efter hvor mange der opfylder dine behov. Det er VIGTIGT at du søger flere steder, hvis du vil forbedre dine muligheder for at blive godkendt og lave et billigt lån.

3. Hav papirerne klar

Du vil gøre det hele nemmere for dig selv, hvis du har alle papirer og koder parat foran dig. I det tilfælde bør det ikke tage mere end 2-5 minutter at udfylde ansøgningen. Hav NemID, seneste lønsedler og årsopgørelser parat.

4. Sammenlign tilbuddenes ÅOP

Nu har du gjort dit arbejde godt og du kan læne dig tilbage og afvente svar. Når du gerne skulle modtage lånetilbud retur, skal du sammenligne dem med deres ÅOP. Den laveste ÅOP er lig det billigste lån. Svartiden er meget forskellig og kan være på alt fra 2 timer til 2 dage.

Uanset må man kalde det hurtig ekspedering. Det er med til at understrege muligheden for at du kan låne penge hurtigt og nemt på nettet. Nu ved du hvordan du kommer i gang på bedste vis.

Nemt at ansøge

Der er ét sted hvor langt de fleste lånefirmaer er ens og det er i den nemme ansøgningsproces. Det er et must at den er hurtig og enkel, for overhovedet at kunne konkurrere på markedet, så det kan du forvente alle steder. Det der skiller fårene fra bukkene, er specielt svartiderne og udbetalingstiderne.

Her kan du forvente svartider på alt fra få timer til 2 hverdage, alt efter udbyderen og hvor travlt de har. Overordnet set går det dog ret hurtigt, hvilket er en af de klare styrker ved lånemarkedet online.

Nemt at blive godkendt (få krav)

Det næste aspekt er hvilke krav du skal kunne opfylde for at blive godkendt. Én ting er at du får hurtigt svar, men det er jo kun godt, hvis det indebærer en accept. De typiske krav du skal kunne opfylde er til din alder og indtægt. Det er meget fælles for samtlige udbydere, at:

  • Du må ikke være dårlig betaler
  • Du skal have dansk statsborgerskab og/eller bopæl
  • Alderskrav på 18, 21 eller 23 år

Dertil kan der være indkomstkrav, der kan begræns dine muligheder, men har du en standard månedsløn, bør du have et godt udvalg af online banker at vælge imellem.