Har du akut behov for penge, uden lyst til at skulle vente flere uger på dem? Så er online lån den eneste rigtige vej at gå.

Det er den hurtigste og nemmeste vej til penge på kontoen, hvor du reelt kan ansøge og underskrive låneaftalen samme dag. Lån penge til udbetaling med det samme, hvor pengene er på din konto inden for 1-2 dage.

Ansøg og få udbetaling (næsten) med det samme

Det er klart, at uanset hvor hurtig du eller firmaerne er til at behandle din ansøgning, så kan pengene ikke være på din konto i løbet af få timer. Kun i særlige tilfælde, hvor du har samme pengeinstitut som udbyderen.

Normalt er der en såkaldt varighed for udbetaling på 1-2 dage hos de hurtigste firmaer. Det er hvad de kan garantere, omend pengene kan være på kontoen før, hvis du er heldig.

Årsagen til at det typisk tager mindst 1 dag, er at det er pengeinstitutterne som skal overføre dig pengene. Og hvis du fx. bliver godkendt uden for deres “åbningstider”, vil de først blive overført næste dag.

Det er præcis det samme, hvis du overfører penge fra din privatkonto i Danske Bank, til din ven med konto i Nordea. Her kan du ligeledes opleve der går en dag eller mere.

Tjek udbetalingstider i vores oversigt

I oversigterne kan du tjekke informationer om alle de førende selskaber online. Dels hvor længe de er om at besvare din ansøgning og hvor længe de er om at udbetale pengene.

Først bør du vælge det lånebeløb du efterspørger og det kan gøres i menuen. Hvis du eksempelvis søger et lån på 20000 kr, kan du tjekke hvor hurtigt de penge kan være på din konto.

Du kan opnå udbetalingstider på kun 1 time, hvis du går efter et kviklån, men her kan du primært søge om små beløb. Og det vil desuden ofte være forbundet med højere omkostninger, så det kan ikke anbefales, selvom det går stærkt.

Jo mere du låner, desto længere behandlingstid

I forlængelse af ovenstående, gør det en forskel om du søger kviklån eller forbrugslån. Ved førstnævnte vil de hurtigste svarer dig inden for 2 minutter. Det er derfor man kan tale om lån på 2 – 5 min. Ved forbrugslån vil du ofte opleve en svartid på ca. 1 time.

Man kan derfor sige, at jo flere penge du låner, desto længere er behandlingstiden. Men om svaret kommer efter 5 eller 50 minutter, bør ikke afgøre hvem du ansøger hos. Husk på at den længere behandlingstid er et udtryk for du bliver kreditvurderet mere grundigt og typisk vil få markant lavere renter retur. Det vil altid være et foretrække.

Det centrale er jo udsigten til at modtage pengene på din Nemkonto og her vil 1-2 dage være tids nok for de fleste danskere – selv med et akut pengebehov.