Lån til brugt bil, motorcykel, båd og campingvogn

Det er ikke altid økonomien rækker til at købe nyt og så er det godt vi har mange gode brugtmarkeder i Danmark. Det gør nemlig at du kan få meget for pengene.

I denne artikel ser Termino nærmere på dine muligheder for at lave lån til brugt bil, motorcykel, campingvogn eller båd. Alle køre -og fartøjer er dyre og kan være enormt svære at finansiere.

En af de oplagte muligheder er, at søge finansiering på nettet og gå efter en god model på diverse brugtmarkeder. For selvom der er gode lånemuligheder på nettet, skal du næppe forvente at kunne lån 700.000 til en smart båd eller den nye Audi.

Du kan altid ansøge nemt online via Termino.

 

Søg finansiering på nettet

Lånemarkedet online bliver hele tiden bedre og konkurrencen stiger, som der hele tiden kommer nye udbydere til. Det er Santander Bank det seneste eksempel på. Det har derfor været bedre end længe at søge lån, både på nettet og i bankerne. I hvert fald målt på renteniveauet.

En af de klare fordele ved at søge finansiering på nettet er, at udbyderne sjældent blander sig i formålet. Hvis du har økonomien til fx. at låne 100.000 kr., vil de derfor ikke blande sig i om det er et lån til en brugt båd, campingvogn eller bil. Eller en dyr sommerferie for den sags skyld.

Deres eneste forventning er at du kan betale de månedlige afdrag, så du overholder fristerne. Kan du det, så er muligheder relativ gode for at du vil få godkendt dine låneansøgninger.

 

Gode brugtmarkeder

Der er mange gode brugtmarkeder på nettet som du bør kende til. Specielt hvis du gerne vil låne penge til en brugt campingvogn, motorcykel eller bil. Det er nemlig dyre køretøjer og endnu dyrere i ny stand.

Så med det samme økonomien er begrænset, bør du overveje at besøge en eller flere af brugtmarkederne online. Vi henviser dig her til en række af de bedre.

Brugte biler

Når du skal handle brugte biler så er Bilbasen.dk helt afgjort den største spiller på markedet. De har eksisteret i mange år og har tusindvis af biler i udvalget. Biler i en lang række mærker, aldre og prisklasser. Du vil derfor have gode muligheder for at finde en passende model.

Brugte motorcykler

Den Blå Avis (DBA.dk) kender alle danskere og det er nok det ultimative brugtmarked på nettet. I hvert fald hjemmesiden med flest aktive brugere – med afstand. Det betyder at du kan finde nærmest alt og det er et godt sted at lede efter en ny motorcykel. Det er mange brugte motorcykler og du er altid fri til at give et bud. Du kan jo være heldig at lave en rigtig god handel. Du kan starte med at kigge her.

Det vil ligeledes være et godt sted at lede efter brugte både.

Brugte campingvogne

Danmark er en af de mere campingglade folk, med tusindvis af danskere der hvert år tager på camping. På Campingvogne.dk har du mulighed for at finde mange brugte campingvogne, sammenligne deres priser og finde det rette mærke.

De har en god søgefunktion, så du nemt kan finde de modeller der matcher dine krav. Et godt sted at starte, når du skal finde ny.

 

Vi håber du kan bruge vores henvisninger. Termino anbefaler at du finder den model du ønsker og får fastlagt prisen, inden du søger lån til enten brugt bil, motorcykel eller campingvogn. Der er jo ingen grund til at låne penge, før du kender prisen på køretøjet!