Der er rigtig mange danskere og børnefamilier der har en fast tradition med at tage på sommerferie eller skiferie hvert år. Der er desværre tilsvarende mange familier, med en noget presset privatøkonomi.

I disse situationer kan det blive nødvendigt at tage et lån til jeres ferie, hvis du ikke vil skuffe børnene. For selvom en sommer elle jul i Danmark kan være hyggelig, er det bare aldrig det samme.

Termino ser nærmere på dine muligheder for at låne penge, så du kan invitere familien med på ferie, selvom der er lavvande på kontoen. I vores oversigt kan du se de førende udbydere online og nemt ansøge hos dem.

 

Om at søge lån til ferie

Indledende research

Lån penge til ferieNår du skal søge lån til ferien er det vigtigt at du gør dig en række centrale overvejelser og er opmærksomme på vigtige aspekter. For det første bør familien beslutte hvor I skal hen og hvilket budget I ønsker at lægge.

Der er jo ingen grund til at søge om sommerferielån, før man er sikker på hvor mange penge der er behov for. Termino har fundet to af de billigere udbydere frem, med mange feriepakker og billige løsninger.

FDM Travel og TUI  (tidligere StarTour) har begge har været i branchen i mange år og har billige destinationer til alle de populære steder i Europa og Verden. Vi anbefaler du finder én eller flere feriepakker hos dem, så du ved hvilket niveau sommerferien kommer til at ligge i.

Husk altid på at indregne forbruget undervejs til mad, da det sjældent er inkluderet i tilbuddene, men typisk er en væsentlig omkostning. Specielt fordi man ofte spiser ude om aftenen.

Selve ansøgningsprocessen

Det var den indledende research og nu er det tid til selve ansøgningsprocessen. Her har nu nemlig overordnet set to mulighede; du kan søge lån til sommerferie i banken eller på nettet. Mange banker vil nok være skeptiske, medmindre du har en stærk økonomi og indtægt generelt. Det efterlader mange danskere med kun én mulighed – at ansøge online.

Der er heldigvis en del lånefirmaer der ikke blander sig i formålet og kun lægger vægt i dine private forhold. Er de ellers i orden, kan du både nemt og hurtigt få godkendt din låneansøgning.

Termino gør det enkelt at sammenligne lån på 20.000 kr., hvor vi ser på dine muligheder online. Der er nemlig en del låneudbydere der kan tilbyde dig lån i denne størrelsesorden.

Alt du skal gøre er at ansøge og så får du typisk svar i løbet af få timer eller dage. Det varierer. I denne situation skal du bare gøre dig selv den tjeneste, at søge flere steder, da det er gratis og forbedrer dine lånemuligheder markant.

Det er præcis samme proces du bør gennemgå, hvis du har brug for et lån til efterårsferie eller skiferie i 2022. Først skal du kende dit pengebehov og dernæst skal du ansøge hos lånefirmaerne på nettet. Mange laver desværre den fejl, at de bare vælger et random beløb så man er dækket ind – men hvorfor låne 2, 4 eller 6.000 mere end du har behov for? Det bliver dyrt i sidste ende.

Alt i alt er det nemt at komme i gang, uanset om du leder efter et lån til din sommerferie eller skiferie i 2022.

Corona opdatering

Du bør være varsom og tænke dig godt om, inden du både låner og bestiller en rejse, da covid-19 fortsat kan forårsage rejserestriktioner. 2022 lader dog til at blive et langt bedre rejseår i takt med, at flere og flere har modtaget vaccinationer.