Ny kampagne: Lån gratis

Ugens sparetip er en smule atypisk, da Termino lige har opdateret og forbedret vores låneoversigter på hjemmesiden. Det indebærer, at du nu kan ansøge hos udbyderen Netcredit.

De tilbyder lån fra 500 til 10.000 kroner, men hvor de første 4.000 kr. er helt gratis. Vi kan derfor anbefale dig at søge hos dem, hvis du har brug for lidt penge, men gerne vil spare penge på renter og gebyrer. Så det er ugens sparetip. 

Spar over 1.000 kroner!

Der er efterhånden flere udbydere på nettet, der er gavmilde over for dig som ny kunde. Det betyder at du kan låne op til 4.000 kroner, helt uden renter eller gebyrer. Du kan se hvor lige her.

Det giver dig en unik mulighed for at spare penge, for de små lån op til 10.000 kroner er ofte omfattet af dyre stiftelsesomkostninger og høje renter. Det er altid svært at gøre din eksakte besparelse op, men det er ikke unormalt at du kan spare over 1.000 kr. ved disse gratis løsninger. Som alternativ til at du fx. lånte 5.000 kroner MED renter og gebyrer.

Nu er Termino en tjeneste, der altid ønsker at guide og vejlede vores brugere på bedste vis. Derfor fortjener tilføjelsen af Netcredit kampagnen opmærksomhed denne uge.

Vi håber du tager godt imod den og hvis du ellers har feedback til vores hjemmeside, oversigter eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os.