Nye oversigter på Termino.dk

Der er kommet nye oversigter på Termino.dk og vi mener de giver dig de bedste forudsætninger for at sammenligne lån og find den bedste løsning på markedet. Den kvikke læser har sikkert allerede bemærket, at de nye låneoversigter er en del anderledes end de forrige.

I dette blogindlæg vil vi derfor komme ind på de nye features, informationer og muligheder, det giver dig. Aldrig har du kunnet få et hurtigere og mere fyldestgørende indblik i lånemarkedet online. Vi serverer alle de relevante informationer for dig i vores nye oversigter.

Hvad er nyt?

Så det store spørgsmål er hvad der er nyt? Du kunne tidligere se udbydernes lånebeløb, løbetider og alderskrav. Det var de tre centrale elementer og det der betyder mest for de fleste. Nu til de ekstra informationer du kan tjekke for hver enkel udbyder:

  • Renten: Se hvilket renteniveau hver enkelt lånefirma har.
  • Startomkostninger: Tjek hvor meget det koster at oprette lånet.
  • Indtægtskrav: Se hvilke eventuelle indtægtskrav firmaerne har.
  • RKI og statsborgerskab: Alle udbydere kræver ingen RKI og dansk statsborgerskab.
  • Svartider: Tjek hvor hurtige svartiderne er.
  • NemID: Se om du kan underskrive med NemID.

Kort sagt mere dækkende

Helt kort sagt mener vi selv at vores nye oversigter er mere dækkende, hvor der bliver taget højde for alle præferencer. Nogle vægter hurtigt svar højt, andre vil gerne kunne underskrive med NemID.

Du har helt sikkert dine egne ønsker og behov – ud fra disse kan du nu nemmere og bedre finde frem til de bedste udbydere. Vi håber du tager godt imod de opdaterede låneoversigter på Termino.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os med din feedback.