Nyt lånefirma: Fokuslån med afdragsfri låneperiode

Der er kommet nyt lånefirma i Danmark ved navn Fokuslån. Et nyt koncept hvor du som kunde kan få en unik rente -og afdragsfri periode på enten 30, 60 eller 90 dage. Noget der normalt ikke er muligt, når du optager lån online.

På Fokuslaan.dk kan du søge fra 10.000 til 150.000 kroner alt efter dine behov. Få et grundlæggende indblik i landets nye udbyder på online markedet hos Termino. 

Lånemuligheder og krav

Dine lånemuligheder og krav er det der vil interessere de fleste forbrugere, så dem vil vi skitsere for dig her. Du vil hurtigt få et indtryk af, at de fleste danskere har mulighed for at blive godkendt hos dem.

  • Søg 10.000 – 150.000 kroner
  • Løbetid: 12 – 120 måneder
  • Svar inden for 1 time
  • 30, 60 eller 90 dages rente -og afdragsfrihed
  • Ingen RKI
  • Indtægt skal dokumenteres
  • Mindst 20 år gammel

Deres ansøgningsproces er nem og ligetil at gennemføre. Som når online markedet er bedst, får du et hurtigt svar med mulighed for at underskrive med din NemID signatur. Husk på det altid er 100 % gratis og uforpligtende at søge på nettet – uanset hvilken udbyder du ansøger hos.

Ny i oversigterne

Du kan nu finde Fokuslaan.dk i vores oversigter på hjemmesiden. Vi ser dem som et rigtig godt bidrag, til en i forvejen bred vifte af gode og professionelle udbydere.

Der hvor de adskiller sig, er klart på deres afdragsfrie periode, som vil ende med at være en fordel for rigtig mange kunder. De fleste forbrugere kender til situationen, hvor man ikke har penge til de månedlige regninger. Her kan en pause på 30-90 dage være tiltrængt for at få økonomien på ret køl.

Det er ligeledes et meget positivt tegn om, at de ikke ønsker at drive rovdrift på deres kunder, men respekterer de vanskeligheder der kan opstå for enhver.

Da det er et nyt lånefirma, findes der kun begrænset viden og erfaring med selve produktet, deres service og lignende. Men med tanke på det tilbydes i samarbejde med L’EASY A/S har vi god grund til at tro, det er et professionelt og troværdigt foretagende, som du trygt kan ansøge hos.