Plutus og Kliklån – anmeldelse og erfaringer

Plutus og Kliklån er to af de seneste låneudbydere på markedet online i 2014. Nyt er altid spændende og det er kun positivt for dig som låner, at der er kommet 2 ekstra muligheder.

Men hvor gode er Plutus og Kliklån egentlig? Termino har set nærmere  på de to nye drenge i klassen og lavet en vurdering af begge udbydere. Du kan læse vores Plutus og Kliklån anmeldelse herunder, hvor vi vil dele alle vores erfaringer og viden om dem.

Kliklån

Kliklaan.dk en udbyder der fungerer i samarbejde med D:E:R A/S og som blev lanceret i foråret. Man kan diskutere om det reelt er en ny udbyder, eller D:E:R selskabet der har lavet et nyt stærkt alternativ, til de nuværende lånefirmaer.

For Kliklån er helt sikkert et godt alternativ, med alle de mest moderne muligheder og løsninger for dig som kunde. Fornuftig rente, NemID underskrift og hurtig ansøgningsproces. Man kan bestemt sige at D:E:R A/S har lært af deres mangeårige erfaring i branchen og samlet den viden på én gang. Over 20 års erfaring fornægter sig ikke!

Vores Kliklån anmeldelse er positiv og det er helt sikkert en udbyder du bør ansøge hos, hvis du mangler mellem 5.000 til 40.000 kroner.

Lånemuligheder

  • Lånebeløb på 5.000 – 40.000 kroner
  • Løbetid på 24 – 72 måneder
  • NemID underskrift og svar inden for 1 time

Plutus ApS

Plutus er den nyeste udbyder på markedet og er faktisk kun få måneder gammel. Bag lånefirmaet står Plutus ApS, der har sit udgangspunkt i centrum af København. På Plutus.dk kan du forvente følgende fordele:

  • Hurtigt svar og udbetaling
  • NemID underskrift
  • Du kan ansøge fra både computer og mobil

Det er specielt på deres mobile del, at de adskiller sig fra resten af markedet. Her kan du nemlig ansøge om lån, uden at blive mødt med vanvittigt høje renter og ÅOP.

Lånemuligheder

  • Lånebeløb på 3.000 – 75.000 kroner
  • Løbetid på 12 – 72 måneder

Det er endnu for tidligt at drage endelige konklusioner, men Termino er opløftet over du kan søge via mobillen uden at blive mødt af vanvittige renter. Det er dog altid en god idé at være kritisk og indhente flere tilbud.

Derudover er vi begejstrede for, at de har en løbetid på mindst 12 måneder. Det understreger nemlig, at de er en seriøs udbyder, der vil kunderne det bedste. Det er nemlig ved korte løbetider på 15 dage til 2 måneder, at du for alvor  kommer til at betale høje omkostninger for lånet.

De kunder og eksperter vi har været i kontakt med har været positive omkring firmaet, men Termino vil følge op, som erfaringerne bliver flere og derved mere nuancerede.

 

Vi håber du kan bruges vores anmeldelse af Kliklån og Plutus. Du skal altid huske på, at det er gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning. Så det vil ikke koste dig noget, at søge hos dem  og derved få et indtryk af deres kundeservice og professionalisme.

Relaterede artikler: 

Lån penge med det samme via NemID

Lån penge på dagpenge