Samlelån med lav rente

Mange danskere har taget dyre lån online, hvor renter og gebyrer er på et højt niveau. Er du én af disse med dyr gæld fra kviklån og større forbrugslån, så bør du helt sikkert overveje et samlelån.

Det er en løsning som visse banker tilbyder og som gør du opnår en markant lavere rente. Samtidig får du samlet din gæld hos én udbyder frem for 2-3 forskellige. Læs mere om hvordan det fungerer og ansøg lige her.

Søg samlelån, hvis du har dyr gæld

Du kan søge samlelån med lav rente hos disse tre udbydere online. Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

Sådan fungerer samlelånet

Samlelånet fungerer ved at du finder en bank som kan hjælpe dig med at få afviklet din eksisterende dyre gæld. Det kan være du skylder 80.000 kroner væk til en høj rente på 25 %. Eller har gæld tre forskellige steder, til renter på 15%, 18% og 26%.

Her hjælper udbyderen dig med at få betalt disse lån ud via refinansiering, men hvor du normalt bare får samme gæld hos dem – blot til en markant lavere rente. Gevinsten og besparelsen for dig ligger altså i markant lavere omkostninger. Der kan være mange penge at spare, i form af lavere renteomkostninger.

Hvis du fx. har en gæld på 80.000 kroner over 24 måneder, gør det jo en stor forskel om renten er på 25 eller 15 %. Hvad du kan spare og hvad dine muligheder er, vil altid være individuelt, men du bør som minimum undersøge mulighederne.

I oversigten kan du ansøge uforpligtende for at se, hvad hver enkel udbyder kan tilbyde dig, inden du tager din endelige beslutning. Fælles for dem alle er, at de ofte kan tilbyde et samlelån med lav rente, der er væsentlig lavere end den du har i forvejen.

Hvem tilbyder refinansiering?

Det vigtige spørgsmål for dig er hvem der tilbyder disse samlelån, eller refinansieirng som det reelt er. Først og fremmest bør du forhøre dig i egen bank, om de ønsker at hjælpe dig. Hvis ikke, er du overladt til alternativerne på nettet.

Her er særligt Bank Norwegian, Lånio, Basisbank og Ekspres Bank kendt for at tilbyde dig refinansierng af dyre lån. Du kan derfor overveje at kontakte de udbydere og udfylde en ansøgning hos dem. Det er helt uforpligtende og giver dig et godt indtryk af hvilken rente de kan tilbyde dig – og ikke mindst forskellen på deres rente og den du betaler i øjeblikket.

Bank Norwegian er nye på det danske marked, men har længe været populære i Norge og Sverige. Brug oversigten til at sammenligne renter, ansøgerkrav mv. for at få et indblik i muligheder, og kom herefter i gang med at søge.