Sammenligning er blevet en integreret del af e-handlen i jagten på de laveste priser og billigste udbydere online.

Sammenligningssider har deres klare berettigelse, fordi de er til stor hjælp for den enkelte forbruger. Præcis som Termino der hjælper dig med at få indhentet de billigste lånetilbud online.

Det gør vi ved at sammenligne diverse udbydere og guide dig til at indhente attraktive tilbud fra lånefirmaerne på nettet. Der er mange penge at spare – ikke kun på lånemarkedet. Se mere her. 

Prissammenligning = Lavere priser

Den helt simple forklaring på hvordan du finder de laveste priser, er ved enten at sammenligne priser på et produkt eller indhente flere tilbud. Det er de to muligheder du har, alt efter om du søger et lån, nyt forsikringsselskab eller en billig computer.

Vi giver dig 10 gode sparetips andetsteds på Termino, men en af de bedste spareråd er faktisk, at du altid bør sammenligne priser. Specielt når du køber elektronik, hårde hvidevarer og andre dyre forbrugsvarer.

Besparelserne vil variere, men kan nemt løbe op i mange hundrede kroner. Endda tusinde kroner i visse tilfælde. Vi vil nu henvise dig til en række af de gode sammenligningssider på nettet, du bør kende til:

Sammenligning af renter

Mybanker er stedet online, hvis du gerne vil sammenligne renter hos diverse lånefirmaer, banker og sparekasser. Det kan give dig et godt indtryk af niveauet og mulighederne i markedet.

Det skal bare understreges, at det kun kan anvendes vejledende. Du bliver nødt til at kontakte banken eller ansøge om lån på nettet, hvis du vil have en konkret og præcis rente. Det er altid gratis og uforpligtende at indhente tilbud.

Sammenligning af forsikringer

Comparo er den førende sammenligningstjeneste, når du skal finde markedets billigste forsikringer. Det er en relativ ny tjeneste med start i 2013. Ikke desto mindre har den allerede fået gode tilbagemeldinger og omtale i diverse medier.

Vil du gerne lave et årligt forsikringstjek, bør du besøge Comparo.dk. Det er nemt og de fleste danskere kan spare flere tusinde kroner, i form af billigere forsikringer.

Sammenligning af forbrugsvarer

PrisBox er en af de nye smarte sammenligningstjenester på markedet, med start i 2013 præcis som Comparo. På hjemmesiden kan du gennemse tusindvis af forbrugsvarer inden for alt fra elektronik til hus, have, skønhed etc.

Det smarte ved deres sammenligningsside er, at du ikke behøves have lagt dig fast på ét bestemt produkt. Det er ellers den normale præmis hos udbydere som Kelkoo, hvor du helst skal vide præcist hvad du søger. PrisBox er bare prisvenlig og nem shopping online, hvor du kan finde mange gode tilbud.

Kelkoo fik vi præsenteret i afsnittet ovenfor. En gammel og velkendt prissammenligningsside med mange forhandlere og med store muligheder for at spare penge. I følge deres hjemmeside kan du gennemsnitligt spare 15 %.

Kelkoo har eksisteret siden 2000 og er derfor den ældste af de 4 udbydere vi har fremhævet her. Et godt sted hvis du vil have tjekket netprisen på et produkt

 

Vi håber meget du kan bruge vores henvisninger, for besparelserne venter på dig og det kan gøre en stor forskel for din privatøkonomi.