Søg om lån

Vi anbefaler:

  • Søg hos 2-3 udbydere og find det billigste lån.
  • Det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge.
  • Sammenlign ÅOP, når du har indhentet tilbud.

Når du skal låne penge på nettet, bør du ALTID ansøge hos flere udbydere. Det styrker nemlig dine chancer for godkendelse og for at finde det billigste lånetilbud.

Klik ind på lånefirmaerne nedenfor og udfyld en ansøgning. Vi anbefaler du søger hos mindst 2-3 firmaer. Det er GRATIS og helt uforpligtende. Gør dig selv den tjeneste, så du finder det billigste lån.

 

Hvorfor søge hos flere udbydere?

Når vi anbefaler du søger hos flere firmaer, er det fordi det giver dig en række klare fordele og det koster kun din tid. Her er de fordele du vil opnå:

  • Større chance for godkendelse.
  • Flere lånetilbud at vælge imellem.
  • Bedre chancer for at finde det billigste lån (laveste ÅOP).

Alle personer har individuelle forhold og privatøkonomi, så du kan aldrig vide hvem der er den rette udbyder på forhånd. Når du udfylder flere låneansøgninger, hjælper det dig med at finde det bedste lån på markedet, der matcher dine behov som kunde.

Termino hjælper dig altid med at finde det billigste lån på nettet.

Hvor hurtigt får jeg svar på ansøgningen?

Det er meget forskelligt hvor hurtige udbyderne er til at besvare din ansøgning. I oversigten kan du se alle firmaernes forventede svartider og det kommer typisk inden for 1 times tid.

Du kan opleve at en seriøs udbyder som Santander Consumer Bank er helt op til 3 dage om at besvare din ansøgning. Men medmindre du har brug for pengene her og nu, skal du ikke opfatte det negativt, da det blot viser en grundighed i deres gennemgang. Det er bl.a. derfor de kan tilbyde dig et af de laveste renteniveauer på nettet.

Sammenlign alle de førende firmaer i oversigten og søg hos dem der opfylder dine behov og krav som kunde.