Termino er blevet CO2 neutraliseret

Gå direkte til låneoversigt »

Termino går meget op i miljøet og vi har derfor valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside. Det betyder at den CO2-udledning der er forbundet med at have en hjemmeside, nu bliver “ophævet” af miljøvenlige aktiviteter.

Det er Ingenco2.dk der står bag det gode koncept som mange af landets førende webshops og hjemmesider har valgt at benytte sig af. Termino er glade for neutraliseringen og det signal det sender til vores besøgende.

En klar indikation om at vores låneportal både ønsker at bidrage til prisbevidsthed hos danske lånere og samtidig udvise ansvar for miljøet. 

Se vores certifikat

Du kan se vores certifikat her og ved at klikke på billedet:

Termino CO2 neutral hjemmeside

 

Hvad betyder en CO2-neutralisering?

De færreste forbinder hjemmesider og store e-mail indbakker  med CO2-udledning og det er en fejl. Et populært website med mange tusinde besøg om måneden bruger nemlig en del, præcis som indbakker med mange tusinde mails gør det.

Vi kan derfor kun anbefale at du tynder ud i din indbakke, sletter papirkurven og fjerner alle de ulæste (spam) mails. Det giver alt sammen et unødigt stor forbrug.

Har du selv en hjemmeside?

Hvis du selv har en hjemmeside bør du overveje at gøre som os, en god gerning for miljøet, så man kan drive sitet med god samvittighed. Der er løsninger for enhver, alt efter hvor mange sidevisninger du har på dit website. Se mere på Ingenco2.dk.