Ugens sparetip skal handle om de mange tilbud og udsalg du finder i Danmark. Mange af landets førende magasiner, butikker og mærker har lige nu gode tilbud på deres varer. Det bør du udnytte til at opnå mærkbare rabatter, men kun hvis du mangler.

Det er klart, at alle holder kun tilbud og udsalg for at komme af med gamle varer og for at få ekstra gang i salget. Så ugens sparetip er ikke en opfordring til at købe for rabattens skyld, men hvis du alligevel mangler nye vintersko eller en ny vinterjakke.

Spar penge mens du kan

Vi er inde i en kold tid på året, hvor minusgraderne ligger på -5 til -7 grader i øjeblikket. Det er derfor oplagt at gå efter nye vinterjakker, sko, handsker og hvad der ellers skal til for at holde varmen.

Det meste vinterudstyr koster mange penge, alt lige fra 500 til 5.000 kroner. Hvis du kan få 40-50 % i rabat er der altså mange penge at spare, på noget du alligevel skal have købt inden længe. Du bør derfor overveje at slå til, for at få glæde af de nedsatte priser.

Ikke for enhver pris

Vi ser det desværre ofte, at danskere bliver forblændet af gode tilbud og køber noget, de ellers ikke ville have gjort. Lad os igen pointere at sparetippet kun er relevant HVIS du reelt har behov for nye ting.

I den situation er det jo dumt ikke at gå efter besparelsen, så du får mere for pengene. Et alternativ kan være at shoppe online, hvor du ofte finder de samme varer til lavere priser. Du kan nærmest altid finde lavere netpriser, hvis du leder, så det kan være en anden vej til at spare penge.

God shopping og nyd sneen derude!