10 gode sparetips til bedre privatøkonomi

Siden finanskrisen ramte Danmark, så har det været stigende fokus på sparetips, og vejen til en bedre privatøkonomi. Det er alt fra billigere forsikringer, til at montere sensorer i hjemmet for at spare på strømmen.

Selv en mindre ændring kan betyde store besparelser, og hvorfor ikke få mest muligt ud af dine penge? Termino har lavet en oversigt med 10 spareråd, du bør følge.

Top 10 spareråd

1. Samle dine forsikringer

Saml alle dine forsikringer hos samme selskab. Hvis du har forsikringer hos forskellige sleskaber, så saml dem hos et enkelt selskab, det giver ofte gode rabatter og fordele. Det er nemt at skifte forsikringsselskab, så det er blot at komme i gang.

2. Rabatkort

Få rabatkort til supermarkeder, benzinstationer og lignende og opnå gode rabatter.

3. Få isoleret huset

Spar mange penge på din varmeregning ved at få isoleret dit hus meget bedre. Mange mennesker kan spare tusindvis af kroner ved at få huset isoleret bedre.

4. Udnyt tilbud

Køb ind når dyre ting er på tilbud. Det gælder specielt dagligvarer – ikke eksklusivt og dyrt tøj, du egentlig ikke har brug for.

5. Overvej bilsituationen

Overvej at sælge den ene bil, og brug cyklen noget mere. Brændstof er dyrt, og et stor post for de fleste familier.

6. Saml forbrugslån

Saml forbrugslån. Hvis du har flere mindre forbrugslån, så kan du med fordel samle dem til et enkelt lån, det giver bedre rente og færre gebyrer.

7. Gør brug af medlemsklubber

Meld dig ind i medlemsklubber, især mange hjemmesider har medlemsklubber så du opnår mange fordele ved at handle online.

8. Gennemgå elregning 

Gennemgå din elregning og se om andre selskaber kan tilbyde bedre priser.

9. Gennemgå telefon -og internetregning

Gennemgå telefonregning og internetregning, saml det gerne hos en udbyder, det giver ofte god rabat og flere fordele.

10. Vælg afbudsrejser

Køb afbudsrejser hvis I bare MÅ afsted på ferie. Kan du og familien lide at rejse, så er der mange penge at spare ved at købe afbudsrejser.

 

Vejen til en bedre privatøkonomi

En god og sund privatøkonomi er fantastisk, det er ikke noget mere frustrerende end at tænke på penge og regninger. Få styr på din privatøkonomi, læg budgetter, betal regningerne til tiden. Det giver dig ro i sindet, og du vil blive mere glad og få mere energi.

Gennemgå alle udgifter og se hvor de kan spare mange penge, og dermed få flere penge tilovers, penge som kun bruges til andre sjove ting eller sætte ind på en god opsparing.

Har du børn er de helt sikkert en stor omkostning, selvom de er elsket højt. I denne video kan du se gode sparetips, specielt for dig med børn i familien: