Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Termino med de spørgsmål og henvendelser du måtte have. Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig.

 

Om Termino – Din vej til det billigste lån

Konceptet bag Termino er at guide dig mod den billigste løsning, via vores sammenligningstjeneste, uanset om du søger klassiske online lån eller samlelån. Vi har en stor indsigt i lånemarkedet online, hvad der gør sig gældende og ikke mindst hvordan du helt konkret finder de billigste tilbud. Vi har et indgående kendskab til branchen og ønsker at videregive dig vores bedste anbefalinger.

Formålet med vores tjeneste er at guide dig mod den bedste løsning, til dine behov. Du kan aldrig vide hvem der tilbyder den bedste eller billigste løsning, førend du har indhentet lånetilbud. Det afhænger af den individuelle kreditvurdering og din privatøkonomi.

Vores sammenligningstjeneste er gratis at benytte og i vores oversigter finder du alle de relevante informationer du skal bruge, for at kunne vælge din favorit. Det indebærer følgende oplysninger:

  • Lånebeløb
  • Renteniveau og ÅOP
  • Opstartsgebyr
  • Løbetider
  • Alders -og indkomstkrav
  • Øvrige krav til ansøgere

På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere firmaerne over for hinanden. Det giver dig det overblik, som er rigtig vigtigt, når den bedste løsning skal findes. Vi håber du kan bruge vores service til at finde det rette lånefirma for dig.

Termino’s historie

Termino har været i lånebranchen siden 2014 og har gennem mange år opbygget en stor viden og erfaring om udbyderne, lånemulighederne og ikke mindst, hvordan du navigerer i en uoverskuelig branche. Vores know-how og ekspertise kommer til udtryk i alle tiltag på Termino.dk, så du altid kan finde det bedste lån online, til dine behov.

Vision

Termino ønsker at skabe en af de førende digitale sammenligningstjenester af finansielle produkter, i Skandinavien.

Mission

Vores mission er at gøre det enkelt for forbrugeren, at overskue lånemarkedet, sammenligne udbydere og identificere den bedste løsning. Alle skal være klædt godt på, før de låner penge.

Om vores sammenligningstjeneste

Termino er reklamefinansieret sammenligningstjeneste, der modtager kommission fra de udbydere vi henviser til på hjemmesiden, og som vi samarbejder med. Du skal være opmærksom på at vi ikke nødvendigvis giver dig det komplette udvalg af firmaerne online, men blot fremviser de udbydere vi samarbejder med.

Samtidig vil alle ansøgninger og låneaftaler være under eget ansvar og gældende mellem dig og udbyderen.

Hvem er vi?

Termino drives af det digitale firma Medier & Co ApS, der har hovedkontor i København og som driver forskellige sammenligningstjenester, med formålet om at matche forbrugeren med den bedste løsning.

Vi samarbejder med mange af de førende brands og virksomheder, på tværs af brancher, så vi kan fremvise dig de bedste løsninger på markedet.

Vi samarbejder tæt med bureauet Adservice A/S, hvilket giver os adgang til at fremvise flere af de største og mest attraktive online banker. Adservice er Nordens førende affiliate-netværk, hvorfor de er en oplagt samarbejdspartner for os. Særligt med vores vision om at skabe Skandinaviens førende finansielle sammenligningstjeneste.

Kontaktinformation

Tjenesten Termino er ejet og drevet af Medier & Co ApS.

Vestergade 29, 1456 København K

CVR: 36922362

Generelt: info@termino.dk

Job: job@termino.dk

Presse: presse@termino.dk

Tlf.: 71 74 74 49

Web: https://termino.dk

Reklamebeskyttelse

Vi går op i CSR og miljøvenlighed

Termino.dk går meget op i CSR og miljøvenlighed. Det er derfor vi har valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside og samtidig deltage i CSR ordninger.

Vi mener det er afgørende at man har det godt som medarbejder eller samarbejdspartner. At man er glad og motiveret, så hverdagen bliver en fornøjelse, frem for en belastning. Det er vores overordnede syn på CSR. Her er nogle af de initiativer vi støtter:

CO2-neutral Facebook sideStop papirspildEt sundt arbejdsmiljø

Termino.dk er CO2 neutraliseret

Termino går meget op i miljøet og vi har derfor valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside. Det betyder at den CO2-udledning der er forbundet med at have Termino.dk, nu bliver “ophævet” af miljøvenlige aktiviteter.

Det er Ingenco2.dk der står bag det gode koncept som mange af landets førende webshops og hjemmesider har valgt at benytte sig af. Vi er glade for neutraliseringen og det signal det sender til vores besøgende.

Se vores certifikat

Termino CO2 neutral hjemmeside

De færreste forbinder hjemmesider og store e-mail indbakker  med CO2-udledning og det er en fejl. Et populært website med mange tusinde besøgende om måneden bruger nemlig en del, præcis som indbakker med mange tusinde mails gør.

Relevante finanssider

Der er andre relevante finanssider der er værd at kende til som forbruger, som ligeledes kan hjælpe dig med at få overblik og svar på økonomiske spørgsmål.

Pengepriser.dk

Pengepriser.dk gør det enkelt at tjekke priser og finansielle produkter, inden for boliglån, opsparing og lønkonto

Finanstilsynet

Finanstilsynet giver dig seneste nyt, forklarer økonomiske begreber, samt tal og fakta på forskellige områder.