Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Termino med de spørgsmål og henvendelser du måtte have. Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig.

 

Om Termino – Din vej til det billigste lån

Konceptet bag Termino er at guide dig mod det billigste lån online via vores sammenligningstjeneste. Vi har en stor indsigt i lånemarkedet online, hvad der gør sig gældende og ikke mindst hvordan du helt konkret finder de billigste tilbud. Vi har et indgående kendskab til branchen og ønsker at videregive dig vores bedste anbefalinger.

Du kan desværre aldrig vide hvem der har den bedste eller billigste løsning, førend du har indhentet lånetilbud. Det er derfor vi altid anbefaler dig, at få ansøgt hos flere firmaer. Du gør dig selv en tjeneste og giver dig selv de bedste forudsætninger.

Vores sammenligningstjeneste er gratis at benytte og i vores oversigter finder du alle de relevante informationer du skal bruge, for at kunne vælge din favorit. Det indebærer følgende oplysninger:

  • Lånebeløb
  • Renteniveau og ÅOP
  • Opstartsgebyr
  • Løbetider
  • Alders -og indkomstkrav
  • Øvrige krav til ansøgere

På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere firmaerne over for hinanden. Det giver dig det overblik, som er rigtig vigtigt, når den bedste løsning skal findes. Vi håber du kan bruge vores service til at finde det rette lånefirma for dig.

Termino er en digital tjeneste, hvor du kan sammenligne finansielle produkter og hvor vi løbende opdaterer både vores oversigter, indhold, og hjemmeside generelt, da lånemarkedet er en foranderlig størrelse. En dynamisk branche, hvor der løbende kommer nye låneudbydere til, mens andre forsvinder.

Vi har været i lånebranchen siden 2014 og har gennem mange år opbygget en stor viden og erfaring om udbyderne, lånemulighederne og ikke mindst, hvordan du navigerer i en uoverskuelig branche. Vores know-how og ekspertise kommer til udtryk i alle tiltag på Termino.dk, så du altid kan finde det bedste lån for dig.

Om vores sammenligningstjeneste

Termino er reklamefinansieret sammenligningstjeneste, der modtager kommission fra de udbydere vi henviser til på hjemmesiden, og som vi samarbejder med. Du skal være opmærksom på at vi ikke nødvendigvis giver dig det komplette udvalg af firmaerne online, men blot fremviser de udbydere vi samarbejder med.

Samtidig vil alle ansøgninger og låneaftaler være under eget ansvar og gældende mellem dig og udbyderen.

Kontaktinformation

Tjenesten Termino er ejet og drevet af Medier & Co ApS.

Artillerivej 86, 4., 2300 København S

CVR: 36922362

Generelt: info@termino.dk

Job: job@termino.dk

Presse: presse@termino.dk

Tlf.: 71 74 74 49

Reklamebeskyttelse

Vi går op i CSR og miljøvenlighed

Termino.dk går meget op i CSR og miljøvenlighed. Det er derfor vi har valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside og samtidig deltage i CSR ordninger.

Vi mener det er afgørende at man har det godt som medarbejder eller samarbejdspartner. At man er glad og motiveret, så hverdagen bliver en fornøjelse, frem for en belastning. Det er vores overordnede syn på CSR. Her er nogle af de initiativer vi støtter:

CO2-neutral Facebook sideStop papirspildEt sundt arbejdsmiljø

Relevante finanssider

Der er flere relevante finanssider der kan være værd at kende til som forbruger. Her nævner vi et par af disse:

Pengepriser.dk

Finanstilsynet