Lån 100.000 kr.

Har du et stort pengebehov, er der god grund til at afsøge dine grundigt muligheder. Der kan være markante forskelle i den rente, du bliver tilbudt. Få overblik over mulighederne, hvis du gerne vil låne 100.000 kr.. Vi har lavet en oversigt med førende selskaber, der generelt kan tilbyde en fair rente.

Oversigt med lån på 100.000 kr.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Online lånemarkedet har udviklet sig meget de seneste år og er blevet et stærkt alternativ til banken. Det er langt nemmere og hurtigere at få optaget et forbrugslån online. Og med renter der starter lavt hos udbydere som Basisbank, Lendme og Bank Norwegian, er det ikke længere sikkert at banken er billigst.

Lån op til 500.000 kr. online

Den maksimale lånegrænse online ændrer sig løbende. I mange år var den på 300.000 kroner, men siden spanske Santander Consumer Bank og norske Bank Norwegian er kommet på det danske marked, er den blevet hævet af til først 400.000 kr. og seneste 500.000 kr. efter samlelån er blevet udbredt flere steder.

Det giver dig blot endnu flere muligheder for at skaffe finansiering til det du mangler. Uanset om det er en ombygning i hjemmet, finansiering af ny bil eller noget helt tredje. Hvis du gerne vil låne 100000 kr eller mere, er det helt sikkert en større ting du mangler penge til.

Fordelen ved at søge online, kontra i banken, er at udbyderne ikke blander sig i formålet. Der bliver ikke stillet en masse spørgsmål og så vil pengene ofte være på din konto inden for 1-3 hverdage. Svartider og udbetalingstider for hvert selskab, vil fremgå af vores oversigt.

Men det bør ikke være med til at bestemme hvor du ansøger, for det vigtigste er i sidste ende at du finder den laveste ÅOP. Så få altid indhentet flere tilbud. Lånetilbuddet med lavest ÅOP, vil være det billigste og det du bør vælge som udgangspunkt.

Overvejer du et samlelån/refinansiering?

Gennem årene har mange danskere gældsat sig for hårdt og for dyrt. Det betyder at mange tusinde danskere render rundt med dyr gæld og kviklån med høje omkostninger. Her bør du overveje muligheden for et samlelån. Eller refinansiering som det ligeledes kaldes.

Det går ud på at du låner penge til at få afviklet din eksisterende gæld og derved sparer penge. Besparelsen består i at det nye lån laves til en markant lavere rente, end den du betaler for din nuværende gæld. Samtidig har du muligheden for at få samlet gælden hos ét firma, frem for at have den hos 2-3 forskellige.

Så udover et langt bedre økonomisk overblik, en større forståelse for din økonomiske situation, så vil du kunne spare relativ mange penge. Og det vil aldrig koste dig en krone at ansøge om refinansiering. Det er en løsning der både tilbydes af Bank Norwegian, Lånio, Lendme og Santander Bank, som begge findes i vores oversigt herover.