Lån 55000 kr.

Du kan søge lån på 55000 kr. hos mange udbydere online. Det kan være du har fået nej i banken, eller bare ønsker at afsøge mulighederne på nettet. Her er det hurtigt at søge, pengene kommer hurtigt ind på kontoen og renterne er lavere end længe.

Sammenlign flere af de førende udbydere online, der kan hjælpe dig med lån på 55000 kr.

Oversigt: Lån på 55.000 kr.

Vi anbefaler at du ansøger hos flere firmaer, så du har bedre chance for at finde den billigste løsning. Det vil ligeledes give dig muligheden for at have flere lånetilbud på hånden, som du kan vurdere og sammenligne med hinanden. Ansøg gratis og uforpligtende.

Vi har lavet en oversigt med udbydere, der tilbyder lån på 55000 kroner på nettet. Den giver dig et godt indtryk af hvad hvert firma kan tilbyde dig og hvad du kan forvente af svartider, udbetalingstider mv. Du finder alle de informationer du skal bruge, for at kunne udvælge dine 2-3 favoritter.

Ansøgerkrav for at kunne låne 55000

Der er altid ansøgerkrav, når du skal låne penge og det gælder ligeledes når beløbet er 55.000 kroner. Du vil opleve at der er meget forskel på kravene online og hos landets pengeinstitutter. Online vil det primært være følgende ting du skal kunne opfylde:

 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret
 • Dansk statsborgerskab og/eller bopæl
 • Legitimation via pas, kørekort eller lign.
 • Alderskrav på enten 18, 20 eller 23 år

Det bør du særligt notere dig..

Det du særligt bør notere dig, nå du vil låne 55000 kr. er de forskellige selskabers indkomstkrav. De kan være på alt fra 125.000, til 150.000 eller 240.000 kroner om året. Andre kræver blot du har fast arbejde, mens nogle slet ikke har minimumskrav. Dette er forholdet som vil påvirke dine lånemuligheder mest.

Dels for hvor du kan søge og få din ansøgning godkendt. Dels for hvilke rente og åop-niveauer du modtager retur. For jo mere du tjener, jo bedre vil din privatøkonomi være og det resulterer normalt i lavere renter og billigere lånetilbud.

Nu vil de fleste danskere tjene over 150.000 kroner om året, selv dem på kontanthjælp og dagpenge, så mulighederne vil fortsat være mange. Men er du uden arbejde, bør du være OBS på kravene hos udbydere som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank – og fokusere på andre alternativer. Det er dog ærgerligt, da de tilhører de billigste på markedet. Dette understreger blot dit behov og betydningen af at have et fast job.

Har du brug for andre lånebeløb? Så tjek vores øvrige oversigter med forbrugslån på 50.000 kr. og 65.000 kr..

Omkostninger ved at låne 55000

Der er forskellige omkostninger på alle lånetilbud, alt efter hvor du ansøger. Det er derfor ikke ligegyldigt hvor du laver lån på 55000. Tværtimod. Ved at indhente flere tilbud, optimerer du dine chancer for at finde den billigste udbyder. Den kommer ikke dumpende af sig selv, medmindre du er meget heldig.

Lad os forklare dig bevægegrundende herfor. Det er sådan at alle ansøgninger bliver kreditvurderet, ud fra en lang række forhold som indtægt, alder, boligforhold, betalingshistorik, gæld mv. Alle forhold kommer i én samlet gryde, der ender med at blive til et tilbud.

Det kan godt være at selskaberne i vores oversigt har forskellige renter, men det er ikke til at vide hvem der er billigst af dem. Eller om du overhovedet kan blive godkendt hos dem. Kan du ikke det, kan det pludselig være at DER Privat Finans er den billigste løsning, ud fra dine muligheder. Alt dette er naturligvis kun teorier og spekulationer, men kan forhåbentlig give dig et indblik i de mange scenarier, der kan udspille sig.

Netop derfor bør du ansøge hos 2-3 forskellige udbydere, så du giver dig selv de bedste godkendelseschancer og den bedste mulighed for at finde det billigste lån på 55000, ud fra din nuværende situation.

Kom godt igennem tilbagebetalingsperioden

Én ting er at optage et forbrugslån på 55000 kr., noget andet er at komme godt igennem tilbagebetalingsperioden og få betalt afdragene til tiden. Få gode råd til hvordan du får en god løbetid.

Først og fremmest er det vigtigt at du har en klar plan for tilbagebetalingen og har taget højde for den månedlige ydelse, i dit nuværende budget. Der skal med andre ord være “god plads” til en ekstra omkostning, så du ikke belaster din privatøkonomi unødigt meget.

Den “nye” udgift kommer til at begrænse dit aktuelle rådighedsbeløb. Hvis du har 4.000 kr. i rådighedsbeløb aktuelt, og har valgt en månedlig ydelse på 1.500 kr. om måneden, vil det give et nyt rådighedsbeløb på 2.500 kr. i tilbagebetalingsperioden. Det skal du være bevidst om.

Derudover kan det være en rigtig god idé at få tilmeldt din betaling til Betalingsservice, så du er sikker på at få betalt til tiden hver måned. Det er ellers noget man hurtigt kan glemme og så slipper du for alt det administrative besvær ved at skulle betale manuelt hver måned.

En anden væsentlig fordel ved tilmelding til Betalingsservice, er at du nemt og enkelt kan se fremtidige trækninger på din konto. Det giver overblik over din økonomi, både nu og hvordan den ser ud om 1-2 uger. For ved at tjekke dine fremtidige udgifter i Netbanken, kan du også se din fremtidige saldo, og derfra vurdere din økonomiske situation.

Lån 55000 online vs. banken

Overvejer du at søge et banklån på 55000 kr. som alternativ til online udbyderne, vil vi her skitsere de primære forskelle mellem at søge penge online vs. banken.

Fordele ved at søge online

 • Fleksibelt – ansøg når det passer dig
 • Nem og enkel ansøgningsproces
 • Mange udbydere med fornuftige renter
 • Bedre godkendelseschancer end i banken

Fordele ved at søge i banken

 • Bankrådgiveren kender din økonomi indgående
 • Ofte lave renter
 • Dine lån er hos én udbyder

Hvad der er det rigtige for, skal du selv vurdere, ud fra dine behov og økonomiske situation. Online bankerne er blevet et prisvenligt og stærkt alternativ til landets pengeinstitutter. Så når du skal finde det billigste lån på 55000 kr. kan du sagtens ende med at finde det online. Et banklån er ikke altid den billigste vej at gå.

Brug oversigten til at få overblik, sammenligne og ansøge uforpligtende. Ud fra lånetilbuddene kan du se hvilken rente du får tilbudt og hvilken vej du ønsker at gå.