Lån 10000 kr.

Lån 10000 kr. online, hvor ansøgningsprocessen er fleksibel og hvor flere banker kan tilbyde dig en fair rente. Vi giver dig overblikket og gør det enkelt at sammenligne bankerne med hinanden.

Oversigt: Lån på 10000 kr.

Brug oversigten til at sammenligne udbydernes renter, krav og vilkår. 

Ansøg gratis og uforpligtende.

Om online lån på 10000 kr. 

Når du vælger at søge lån på 10000 kroner online, sker det uden sikkerhed. Du skal med andre ord ikke sætte din bil, bolig eller båd som pant, i tilfælde af du kommer bagud med betalingerne. Det giver dig en række klare fordele som kunde.

Dels er låneprocessen langt nemmere og mere ligetil, når der ikke stilles sikkerhed. Samtidig skal du ikke frygte for at gå fra hus og hjem, hvis du pludselig ikke kan tilbagebetale pengene til tiden. Den risiko kan jo altid ligge der.

Lån 10000 uden sikkerhed via udbyderne i vores oversigt. Det er standard på lånemarkedet online, at finansieringen sker uden sikkerhed. Ellers ville det blive en langt mere tidskrævende og bureaukratisk proces at blive godkendt – det overlader online udbyderne til banken.

Der er ganske vist fordele ved at låne penge med sikkerhed, i form af en lavere rente, men ved små pengebeløb på 10.000 kr. er det noget de færreste ønsker.

Sådan er fremgangsmåden online

Der er stor forskel på at søge penge online kontra i banken. Hvis det er første gang du skal ansøge om et lån på nettet, skal du læse med her. Vi vil nemlig beskrive fremgangsmåden for dig og den er ret ens fra udbyder til udbyder.

Du kan nemt komme fra A til B. Fra vores oversigt over lån på 10000 kr. og til at have udfyldt en ansøgning hos diverse firmaer. Her er hvordan du griber det an.

1. Gå til udbydere via oversigten

Vores oversigt er til for at give dig overblikket og så du kan sammenligne firmaerne med hinanden, inden du påbegynder ansøgningen. Når du ved hvem du vil vælge, kan du gå til udbyderne ved at klikke “Ansøg”. Bemærk at du kan ansøge gratis hos alle, hvorfor du bør besøge mindst 2 firmaer, men gerne flere. Det vil give dig det bedste udgangspunkt som forbruger.

2. Vælg dit ønskede pengebeløb og låneperiode

Det første du skal gøre i ansøgningsprocessen er at vælge pengebeløb og låneperiode. Hvor mange penge vil du låne og i hvor lang tid. Da du er havnet på denne side, går vi ud fra du vil låne 10000 kr. og så mangler du kun at vælge en løbetid. Det kan dog være sværere end som så.

Få råd og tips til at fastsætte den korrekte løbetid i afsnittet længere nede på siden.

Vi har fundet et ansøgningseksempel frem fra L’EASY Minilån, hvor der her bliver søgt et lån på 10000 kroner, der løber i 24 måneder. Bemærk at ydelsen pr. måned vil ændre sig, alt efter om løbetiden forkortes eller forlænges.

Lån 10000

3. Udfyld oplysninger og send ansøgning

Når du er kommet videre til næste step, efter at have gennemført pkt. 2, vil du blive bedt om en række personlige oplysninger. Du skal udfylde dit fulde navn, adresse, kontaktoplysninger, CPR nummer, månedlig indkomst og lignende.

Alt sammen så udbyderne har en mulighed for at kreditvurdere dig og bekræfte din identitet. Ved normale banklån møder man sin rådgiver i banken og de ved hvem du er som person. Det ved firmaerne online af gode grunde ikke, hvorfor de helt naturligt beder om disse oplysninger.

Det hele sker via en krypteret SSL forbindelse, så sikkerheden er i top og du kan trygt indtaste dine personfølsomme oplysninger hos dem. Når det hele er udfyldt, er du klar til at sende ansøgningen afsted. Svaret kommer (næsten) altid samme dag.

Sådan finder du det billigste lån på 10.000 kr.

Det ville være nemt, hvis det var muligt at nævne en top 3 eller top 5 over de billigste internetbanker på markedet. At låne penge er bare meget anderledes, end at købe ny computer, hvor du kan sammenligne via Pricerunner og efterfølgende vælge den billigste forhandler. 

Når du søger et lån på 10.000 kr. skal du først ansøge, hvorefter banken kreditvurderer dig og sender et lånetilbud retur. Det er kreditvurderingen der bestemmer, hvilken rente og ÅOP-sats du får tilbudt. Det vil være pejlemærket for, hvad hver enkel udbyder kan tilbyde dig – og dermed hvem der er billigt. 

Ønsker du at finde det billigste lån på 10.000 kr. er det afgørende at du undersøger dine muligheder grundigt, får søgt og indhentet flere tilbud, hvorefter du kan vælge den laveste ÅOP-sats.

Der er ingen nemme genveje, det kræver at du gør et stykke forarbejde selv. Der kan til gengæld være mange penge at “spare” i form af lavere kreditomkostninger.

Vi har set nærmere på et par af de udbredte online banker, du kan overveje, hvor du ligeledes kan søge om refinansiering.

Bank Norwegian

Bank Norwegian har sin oprindelse i Norge og med stor succes på både det svenske og norske marked. I starten af 2016 kom de til Danmark og det har indtil videre været en populær mulighed hos mange forbrugere. 

Det gode ved dem er de mange muligheder, for både at søge forbrugslån, refinansiering og med beløb fra 5.000 – 400.000 kroner. Du kan kort sagt selv vælge hvilket pengebehov du har. Hvilken rente og ÅOP du ender med at få tilbudt, er sværere at sige på forhånd, men du bør i hvert fald overveje at udfylde en uforpligtende ansøgning hos dem.

Express Bank

Express Bank tilbyder lån fra 10.000 – 300.000 kroner. De er både på det danske og norske marked, ligesom de har fået opbygget en mangeårig erfaring som online udbyder, siden starten i 1987.

De tilbyder som Bank Norwegian, muligheden for samlelån/refinansiering, hvis du allerede har dyr gæld eller kviklån. Dette kan være en rigtig god løsning, der vil nedbringe dine omkostninger og gøre det billigere at få afbetalt din resterende gæld. En fordel og mulighed, du kun finder hos et begrænset antal firmaer på online markedet.

Hvor du vælger at søge er helt op til dig selv. Du kan med fordel skabe dig selv mere indsigt i hvad enkel online bank står for og kan tilbyde dig. Men husk på det er gratis at ansøge, så der er intet til hinder for, at du afprøver mulighederne hos alle tre.

Gør du dit forarbejde ordentligt, kan der være mange penge at spare i form af lavere kreditomkostninger. Der er derfor god grund til at gå efter det billigste tilbud.

Sådan fastsætter du løbetiden

Nu tilbage til hvordan du får fastsat den rigtige løbetid, for det er ikke altid så nemt. Det kræver nemlig at du kender dit månedlige rådighedsbeløb, for at kunne vælge den rette løbetid. Som vi nævnte vil valget af periode, påvirke den månedlige ydelse.

Jo højere ydelsen bliver, desto flere penge skal du have til rådighed. Mange danskere har desværre lavet den fejl, at gældsætte sig for hårdt, hvilket medfører at de månedlige afdrag ikke kan betales rettidigt. Du må ikke lave samme fejl.

Så find frem til hvor mange penge du har til rådighed om måneden, og hvor mange af disse du kan afsætte til lånets ydelse. Når du har fundet det cirkatal, kan du sætte løbetiden på et niveau hvor ydelsen matcher.