Termino stiller skarpt på den populære norske låne -og kreditudbyder Bank Norwegian. De har nemlig haft stor succes i Skandinavien, der har gjort dem til en af de førende udbydere på markedet.

Bank Norwegian tilbyder et kreditkort, hvor man kan få en kredit på op til 100.000 kroner og bruge kortet helt gebyrfrit i både ind -og udland. Der er mange fordele ved at have et Bank Norwegian kort og vi ser nærmere på de muligheder og fordele det giver deres kunder.

Kreditkort med fordele

Med et Bank Norwegian kreditkort kan du få kredit op til 100.000 kroner. Du kan tilmed få 45 dages gratis kredit og så er rejse -og afbestillingsforsikringen inkluderet.

Der er ingen tvivl om at et Norwegian kort er en perfekt løsning, for personer der rejser med fly, en eller flere gange om året. Dels med deres rejseforsikring og dels med deres 20 % Cash Point bonussystem, så man kan få store rabatter. På den norske marked er 1 Cash Point = 1 krone og med tanke på hvor dyre flybilletter kan være, er der mulighed for betydelige besparelser.

Sidst er det værd at nævne kreditkortet er uden årsafgift og uden gebyrer ved brug i indland og udland. Du bliver altså ikke pålagt en masse ekstra omkostninger, uden det bemærkes. Vi har samlet og opsummeret de væsentlige fordele her:

  • Uden årsafgift og gebyrer.
  • Op til 45 dages gratis kredit.
  • Cash Points på køb.
  • Rejse -og afbestillingsforsikring er inkluderet.

Værd at vide om norske Bank Norwegian

Oprindeligt er det, det velkendte flyselskab Norwegian, der har stået bag banken. I øjeblikket er Bank Norwegian en del af Nordax Bank, men fortsat med muligheden for at du kan optage forbrugslån, kreditkort og refinansiering.

At det er en netbank betyder at de på mange måder minder om en mellemting mellem de danske lånefirmaer og pengeinstitutter. Deres produkter, renteniveauer mv. minder mest om landets pengeinstitutter, men de har ikke fysiske butikker fordelt rundt i landet. De er på mange måder et godt supplement til din eksisterende bank.

Derfor mener flere eksperter, at de kun bliver et alternativ til danskernes egen bank og ikke en direkte erstatning. Det gør nu heller ikke noget, for mange danskere vil helt sikkert være interesseret i at kunne søge lån op til 400.000 kroner – uden alt det sædvanlige besvær i banken.

Det er et lånebeløb, der vil tilfredsstille de fleste behov. Særligt ved så store pengebeløb, er det afgørende at du får indhentet flere tilbud, forhørt dig i banken og gør dit forarbejde grundigt. De samlede omkostninger vil variere meget, så der er mange penge på spil og mange penge at spare. Hvilket pengebeløb du behøver, ved kun du, men via vores oversigt med lånebeløb, kan du få overblik over hvilke låneudbydere, du kan vælge imellem.

Startede i Norge, 2007

Netbanken Bank Norwegian blev startet i juni 2007 og har haft stor succes i både Norge og Sverige. Danmark blev det næste land i rækken, hvor de er blevet en populær og veletableret aktør. Aktuelt kan de både hjælpe dig med forbrugslån, samlelån, kreditkort og opsparingskonto.

Ønsker du at få overblik over dine kredit -og lånemuligheder på det norske marked, kan du sammenlign mulighederne online. I Norge kan du i modsætning til Danmark søge lån op til 600.000 kr., mens du kan søge kreditkort op til 150.000 kr. ifølge Kredittkort-online.com. På det danske marked er Bank Norwegians lånegrænse som omtalt 400.000 kroner.