Termino stiller skarpt på den populære norske låne -og kreditudbyder Bank Norwegian. De har nemlig haft stor succes i Skandinavien, der har gjort dem til en af de førende udbydere på markedet.

Bank Norwegian tilbyder et Visa kort, hvor man kan få en kredit på op til 100.000 kroner og bruge kortet helt gebyrfrit i både ind -og udland. Der er mange fordele ved at have et Bank Norwegian kort og vi ser nærmere på de muligheder og fordele det giver deres kunder.

Fordele og kredit

Med et Bank Norwegian Visa kort kan du få kredit op til 100.000 kroner. Du kan tilmed få 45 dages gratis kredit og så er rejse -og afbestillingsforsikringen inkluderet.

Der er ingen tvivl om at et Norwegian kort er en perfekt løsning, for personer der rejser med fly, en eller flere gange om året. Dels med deres rejseforsikring og dels med deres 20 % Cash Point bonussystem, så man kan få store rabatter. På den norske marked er 1 Cash Point = 1 krone og med tanke på hvor dyre flybilletter kan være, er der mulighed for betydelige besparelser.

Sidst er det værd at nævne kreditkortet er uden årsafgift og uden gebyrer ved brug i indland og udland. Du bliver altså ikke pålagt en masse ekstra omkostninger, uden det bemærkes. Vi har samlet og opsummeret de væsentlige fordele her:

  • Uden årsafgift og gebyrer.
  • Op til 45 dages gratis kredit.
  • Op til 20 % Cash Point optjening.
  • Rejse -og afbestillingsforsikring er inkluderet.

Søg om et Bank Norwegian kort

Du har mulighed for at søge om et Bank Norwegian kort via Termino. Deres Visa kort er lige kommet til Danmark og er allerede blevet godt modtaget. Vi mener at det er en af de bedste løsninger du kan vælge, ud fra de mange fordele du får som kunde.

Værd at vide om Bank Norwegian

Bag banken står det internationale og velkendte flyselskab Norwegian. De har med stor succes skabt netbanken Bank Norwegian, hvor du kan optage forbrugslån, kreditkort eller refinansiere din nuværende finansiering.

At det er en netbank betyder at de på mange måder minder om en mellemting mellem de danske lånefirmaer og banker. Deres produkter, renteniveauer mv. minder mest om landets pengeinstitutter, men de har ikke fysiske butikker fordelt rundt i landet.

Derfor mener flere eksperter, at de kun bliver et alternativ til danskernes egen bank og ikke en direkte erstatning. Det gør nu heller ikke noget, for mange danskere vil helt sikkert være interesseret i at kunne søge lån op til 400.000 kroner hurtigt og nemt – uden alt det sædvanlige besvær i banken.

Om norske Bank Norwegian

Selskabet Bank Norwegian AS er et datterselskab til Norwegian Finans Holding ASA og altså del af en koncern, der oprindeligt er startet med flyselskabet som kerneforretningen. Netbanken blev startet i juni 2007 og har haft stor succes i både Norge og Sverige. Danmark er det næste land i rækken, hvor de er blevet taget godt imod.

Aktuelt kan de både hjælpe dig med forbrugslån, samlelån, kreditkort og opsparingskonto. Ønsker du at få overblik over dine kredit -og lånemuligheder på det norske marked, kan du sammenlign mulighederne online. I Norge kan du i modsætning til Danmark, søge lån op til 600.000 kr. ifølge beste-lån.com. På det danske marked er Bank Norwegians lånegrænse som omtalt 400.000 kroner.