Leder du efter det billigste sted at låne penge? Hvem gør ikke det? Det bør alle forbrugere, som er på udkig efter et forbrugslån.

Vi ser nærmere på en række af de mest prisvenlige udbydere på online markedet i denne artikel. Vi har lavet to top 3 lister, ud fra de vejledende renter og firmaernes ÅOP. Få et godt indtryk af, hvem der som udgangspunkt er billigst at benytte.

Dit forarbejde er guld værd, hvis du ønsker de lavest mulige omkostninger. Brug derfor lidt tid på at undersøge markedet og ansøge hos flere firmaer.

Top 3 laveste renter

Vi starter med en vejledende top 3 over nogle af de laveste renter. Vi vil gøre opmærksom på at topscoreren Santander Consumer Bank, kræver at du søger om mindst 50.000 kroner. Det er deres Privatlån Plus der er gældende. Ellers vil Bank Norwegian & Ekspres Bank være blandt de billigere muligheder online.

  1. Santander Consumer Bank
  2. Bank Norwegian
  3. Ekspres Bank

Det vil altid kræve du indhenter tilbud, for at finde frem til den rente du kan opnå. Brug kun artiklen vejledende. 

Sammenlign og find det billigste lån her

Top 3 laveste ÅOP

– Ud fra låneeksempel

Ét er den laveste vejledende rente, noget andet er dem med den laveste ÅOP. Det er i sidste ende det vigtigste og selvom den tilbudte ÅOP er individuel, har vi valgt at lave en top 3 ud fra et låneeksempel.

Det gøres ud fra et lånebeløb på 30.000 kr og med en løbetid på 60 måneder. Det er et meget udbredt scenarie for mange danskere. Her bliver top 3 som følger:

  1. Bank Norwegian
  2. Ekspres Bank
  3. Santander Consumer Bank

Bemærk rækkefølgen kan ændrer sig løbende, hvis udbyderne ændrer renter og afhængig af deres kreditvurdering af dig. 

Forbehold

Der er en række forbehold, vi bør nævne, for at vejlede dig på bedste vis. For det første er der ingen sikkerhed for hvilken rente eller ÅOP du får tilbudt. Det vil udbydernes kreditvurdering suverænt afgøre.

Du skal derfor have indhentet flere tilbud, førend du kan vide, hvem der reelt set er billigst. Men vælger du at ansøge hos ovenstående, har du gode chancer for at finde markedets billigste.

Vi har valgt at angive den laveste ÅOP hos de tre udbydere, men i låneeksemplerne på deres hjemmesider, vil der typisk fremgå et interval. Et interval der kan overlappe hinanden og gøre en top 3 besværlig.

Alt i alt skal du blot bruge vores top 3 lister som en god indikator, men gør selv dit forarbejde. Det gør du ved at ansøge hos flere firmaer og udvælge den laveste ÅOP. Resurs Bank og Basisbank er andre udbydere du bør overveje. Så vil du nemlig finde det billigste sted at låne penge. Vi håber du er blevet klogere på, hvilke udbydere der er bedst på prisen.