Leder du efter det billigste sted at låne penge? Hvem gør ikke det? Det bør alle forbrugere, som er på udkig efter et forbrugslån.

Vi ser nærmere på en række af de mest prisvenlige udbydere på online markedet og hvordan du finder det billigste lån. Dit forarbejde er guld værd, hvis du ønsker de lavest mulige omkostninger. Brug derfor lidt tid på at undersøge markedet og ansøg hos flere firmaer.

Sådan finder du den laveste rente og ÅOP

Hvem ønsker ikke at finde den laveste rente og ÅOP-sats? Vi ville ønske at vi kunne give dig en fast top 3, men alle danskere har forskellige indkomst og privatøkonomi, der afgører hvilken rente du kan låne til. Det er ikke til at sige på forhånd, førend du er blevet kreditvurderet.

Dit bedste udgangspunkt vil derfor være at benytte tjenester som Lendo, hvor du med én ansøgning, kommer ud til over 10 forskellige banker. Det sparer dig en del besvær, fra selv at skulle indhente flere tilbud.

Vi kan ligeledes anbefale dig at benyttes vores oversigter, til at få overblikket, information om bankerne og se de vejledende renteniveauer. Det vil give dig et godt indtryk af, hvem der tilhører de billigste lånefirmaer.

Omvendt vil du opleve, at renteniveauet spænder i det samme niveau, mere eller mindre, så det understreger blot betydningen af, at du får ansøgt flere steder. Bemærk at der kan være mange penge at spare, alt efter hvem du vælger. Og er det ikke forarbejdet værd, hvis du kan spare nogle tusinde kroner i omkostninger?

Sammenlign og find det billigste lån her

Ønsker du selv at regne på det, kan du afprøve diverse låneberegnere online, og tage udgangspunkt i et lånebeløb på 30.000 kr og med en løbetid på 60 måneder. Det er et meget udbredt scenarie for mange danskere. Her kan du se hvilken forskel, selv små ændringer i løbetid og rente, gør for de samlede omkostninger.

Du skal altid have indhentet flere tilbud, førend du kan vide, hvem der reelt set er billigst. Det kræver lidt forarbejde, men det behøver ikke at tage lang tid, hvis du benytter oversigten vores forside. Vi giver dig overblikket og hjælper dig godt i gang.