Mange danskere har taget et forbrugslån til Macbook, specielt unge studerende kan have brug for ekstra penge, hvis man ikke har en indkomst fra et fuldtidsarbejde. En Macbook koster generelt mellem 8.000 – 14.000 kr. hvilket er penge, der kan være svære at finde.

Står studiestarten for døren, eller gider du ikke vente 3-4 måneder på opsparingen? Så kan et lån til køb af Macbook være løsningen. Se hvor du kan optage forbrugslån til Macbook Pro eller Air online.

Finansiering af Macbook Air & Pro

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

Når du køber elektronik, har du ofte mulighed for at skaffe finansiering via forhandleren. Det kan være en fristende løsning, men husk at fokusere på ÅOP og de gældende vilkår. For det er bestemt ikke sikkert det er billigere, end at optage forbrugslån online. Det vil udelukkende afhænge af, hvilken udbyder og forhandler du benytter.

Forbrugslån til MacbookPå nettet finder du lave renter hvor alle kan være med. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud, hvorfor du bør gøre en indsats.

Gå til lånebeløb, for at se mulighederne ud fra dit pengebehov.

Tjek ratings på AlaTest

Ét er at låne penge til ny Macbook computer, noget andet er om du bør vælge Air eller Pro modellen. Det er et svært valg, som kun du kender svaret på. Det afhænger nemlig af dine behov som forbruger.

Vi vil dog give dig en række gode råd til, hvordan du får valgt rigtigt. En af dem er, at du kan tjekke ratings på AlaTest. En god hjemmeside, hvis du vil høre den brede befolkning og deres vurderinger. Du kan få et godt indblik i modellernes styrker, svagheder og hvad du bør være særligt opmærksom på.

Det vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge rigtigt og ellers kan du prøve at se video sammenligningen nederst i artiklen.

Apple Macbook Pro M2 er lige nu topscoreren under bærbare computere, med en pris på den gode side af 10.000 kr. og høj kvalitet på mange områder. Et godt valg for de fleste, både studerende og danskere der mangler en hverdagscomputer.

Video sammenligning

Det kan være rigtig svært at vælge imellem Macbook Air og Pro. Udover at tjekke deres specifikationer, forskelligheder, ratings og vurderinger på Alatest.dk, kan du prøve at tjekke denne video sammenligning. Videoen er godt nok på engelsk, men den giver dig et godt indtryk af de to modeller.