Skal du ud og investere i et nyt spisebord, så kan det være nødvendigt at få lidt økonomisk støtte for at få råd til drømmebordet. Det er faktisk både nemt at ansøge om et lån til nyt spisebord, ligesom det giver dig stor frihed og fleksibilitet.

Her ser vi nærmere på fordelene ved at optage et forbrugslån til spisebord, ligesom vi hjælper dig med at vælge det helt rette bord til dit hjem.

Finansiering af nyt spisebord

Et nyt spisebord er ikke nødvendigvis en billig investering, og det kan hurtigt løbe op i et par tusinde kroner. Skal der også stole med til, så er der pludselig tale om et helt andet beløb. Derfor kan det være en god løsning for nogen at optage et forbrugslån for at få lidt mere luft i budgettet. Så er der råd til lige det bord, du drømmer om, og der er måske plads til nogle andre ting, du kunne tænke dig at forbedre eller ændre i din indretning.

Du kan frit vælge, om du vil låne 10.000 eller 50.000 kr. Det er nemlig dig selv, der bestemmer beløbet, så du kan tilpasse det til dine behov. Vi har oversigter så du nemt kan sammenligne udbydere, deres renter og meget mere.

Se fx. hvor du kan låne 10000 kr. eller låne 50000 kr. alt efter hvor mange penge du mangler på kontoen.

Lån til spisebordVed at gå ind på en af de mange online långiveres hjemmesider kan du se, hvordan du kan sammensætte dit helt eget forbrugslån til spisebord med beløb og løbetid.

Et godt råd er altid at indhente flere tilbud for at kunne sammenligne dem. Det er nemlig helt gratis og uforpligtende at ansøge via vores oversigter, og du kan spare mange penge på at undersøge dine muligheder, inden du vælger.

De mange typer spiseborde

Der findes et hav af forskellige spiseborde på markedet i dag. Der er alt lige fra de tunge, mørke træborde til de helt enkle, lyse og lette spiseborde – og alt imellem. Kort sagt er der ikke den størrelse, form, farve eller det materiale, du ikke kan vælge. Det store udvalg giver dig stor frihed og mulighed for at vælge et spisebord, der siger noget om din personlighed, og som passer ind i din indretning.

Det kan også virke uoverskueligt og gøre det vanskeligt at vælge. Derfor kommer vi til nogle gode råd til, hvilket spisebord du bør vælge, og hvordan du afgrænser dine muligheder.

Gode råd til at vælge spisebord

Dit spisebord skal kunne mange ting: samle familien om en middag, holde til brug og slitage, pynte flot i spisestuen, passe ind i indretningen, undgå at fylde for meget osv. Derfor gælder det om at vælge det helt rigtige spisebord til dit hjem. Vi ser på nogle særlige faktorer, som du bør overveje, når du køber nyt spisebord.

Særlige ting du bør overveje

Hvor stort skal det være? Her bør du altid have med i dine overvejelser, hvor mange I plejer at sidde om bordet, hvor ofte I får gæster, og hvor stort det kan være for stadig at passe til rummet og indretningen.

Hvilket materiale skal I vælge? Træ er uden tvivl et af de mest populære valg, og her er det vigtigt at vælge en sort, som passer til gulvfarven, og som samtidig kan holde til jeres brug af spisebordet. Skal det være den lyse, fine bøg eller måske den klassiske, smukke mahogni? Tænk over, om træet er robust og slidstærkt nok, og om det får ridser. I kan også vælge et af de mange andre materialer såsom glas, linoleum, aluminium eller måske endda marmor?

Hvad med benene? Skal de være store og solide eller små og tynde? Hvor mange skal der være? Og skal de være samme materiale som bordpladen? Benene kan gøre en kæmpe forskel for bordets udseende, og de har samtidig en væsentlig betydning for stabiliteten. Tænk en ekstra gang over, hvilke bordben, der passer til dit spisebord.