Job og karriere

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed og på en sammenligningstjeneste, der er i konstant bevægelse. Så er Termino det rigtige for dig. Vi er en lånetjeneste der hjælper danske brugere med at finde de bedste løsninger på markedet.

Det gør vi via oversigter og godt indhold, der giver et nuanceret billede af mulighederne på lånemarkedet og som skal være med til at vejlede dem mod de bedste lånemuligheder på online markedet i Danmark.

Ledige job

Vi søger en økonomisk uddannet skribent

Termino søger lige nu en økonomisk uddannet skribent til at levere nyt skarpt indhold og løbende vedligeholde det nuværende. Hos Termino vil du få til opgave at dække nye emner og områder, som vi finder frem til i fællesskab. Vi forventer at du med tiden kan arbejde selvstændigt med, dels at finde på nye emner og vinkler, dels at vedligeholde eksisterende indhold så det holder en høj kvalitet.

Din profil 

Du skal være energisk, professionel, selvstændig og have en stor viden om økonomi og gerne et indblik i det danske lånemarked.

Det vil være en klar fordel hvis du er uddannet cand.polit, cand.polit.fir eller cand.oecon. Om du er nyuddannet eller har haft et par år på arbejdsmarkedet, har ikke den store indflydelse, så længe du er god til at formulere dig og levere velskrevet indhold.

Løn og vilkår

Løn og vilkår vil blive drøftet individuelt, alt efter dine kvalifikationer og erfaring.

Der vil være stor fleksibilitet i jobbet, hvor vi både kan være interesseret i en arbejdsuge på enten 20 eller 37 timer, alt efter hvilket udgangspunkt du har. Det vigtigste er at du har den rette profil.

Ansøgning

Såfremt du er interesseret, bedes du sende en ansøgning med dit CV og så vender vi tilbage til dig. Vi søger løbende spændende profiler, der kan styrke vores platform, så du er altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning, også selvom fristen er overskredet.

Send ansøgning til job@termino.dk med emnefeltet: “Økonomisk uddannet skribent”

Ansøgningsfrist: 1. juni 2019

Kontor: Artillerivej 86, 4. sal, 2300 København S