Lån 3000 – 4000 kr.

Gå direkte til låneoversigt »

Har du brug for et mindre lån på 3000 – 4000 kroner? Så har du mulighed for at ansøge på nettet.

Pr. 1. juli 2020 er der indført et ÅOP-loft på forbrugerkreditter, hvilket betyderÅOP- loftet hos de fleste udbydere er på 25%. Det er væsentligt billigere end historisk, hvor renter og omkostninger, har været markant højere.

Renteniveauerne er blevet mere fair, for de små pengebeløb har historisk været dyre i ÅOP. Sammenlign dine muligheder online, hos Termino.

Her kan du låne 3.000 – 4.000 kr.

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende via oversigten.

 

Ansøg på kort tid

En af de klare fordele ved at søge kviklån på 3.000 – 4.000 kr. er den hurtige ansøgningsproces. Det betyder at du kan ansøge på 2 min og så vil du efterfølgende modtage hurtigt svar retur. Det kan så enten være et lånetilbud eller en afvisning.

Uanset hvad er det positivt at du hurtigt kan få afklaret hvilke udbydere der kan hjælpe dig som kunde. Vi anbefaler altid at du ansøger hos flere firmaer, netop så du er relativ sikker på at få ét eller flere tilbud retur.

Online lånemarkedet er blevet billigere

Der er d. 1. juli 2020 kommet ny lovgivning på lånemarkedet i Danmark, til gavn for de danske forbruger. Det betyder et ÅOP-loft på 35%, men et loft der blot er på 25%, for de virksomheder der markedsfører deres produkter.

Det betyder at du allerede kan se mange udbydere, som har sænket deres renter væsentligt og deres ÅOP-niveauer til at være på max. 25%. Sammenlignet med tidligere niveauer, er det med andre ord blevet væsentlig billigere for dig som forbruger. De dyreste løsninger er i hvert fald fjernet fra markedet

Men ligeledes hvis man ser på de øvrige online udbydere, er renteniveauet blevet presset nedad og lånefirmaer på nettet er blevet et brugbart alternativ til bankerne. For mens bankerne ofte siger nej, er det anderledes nemt og fleksibelt på nettet.

Vi har et godt kendskab til branchen og har erfaret hvordan udviklingen har været de seneste år. Vi mener helt klart at der har været en positiv udvikling på mange områder.