Lån penge i Sverige

– som dansker

Har du brug for penge eller er du blevet afvist af mange danske banker? Der er håb forude selvom det kan virke sort og dystert. Termino hjælper dig nemlig med at søge lån på nettet, hvor de fleste bliver godkendt og får lavet et fornuftigt lån.

Det handler i høj grad om at søge de rigtige steder og selvom forholdene er anderledes hvis du har svensk bopæl, vil flere danske lånefirmaer være åbne for dine låneansøgninger.

At søge lån i Sverige som dansker

At søge lån i Sverige som dansker, behøver ikke være så meget anderledes end normalt. Den store forskel kan være, hvis du ikke har en dansk folkeregisteradresse, da det er påkrævet hos flere udbydere. Hos andre er dansk statsborgerskab og CPR nummer tilstrækkeligt.

Termino har fundet lånefirmaer i Danmark frem til dig, så du nemt kan komme i gang med at søge, selvom du er bosiddende i Sverige. Du skal naturligvis have dansk statsborgerskab, for at kunne blive godkendt.

Det er altid 100 % gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.

 

Alternativet: Søg hos svenske firmaer (hvis du kan)

Overvejer du at søge hos svenske firmaer i stedet, skal du vide at nationalt statsborgerskab og/eller CPR nummer typisk er et krav hos alle. Så det er meget vanskeligt.

Men Sverige minder på mange måder om Danmark og derfor kan det være fristende at forsøge sig oversøs. Det ligger en kort tur over Øresund og mange danskere sparer allerede penge på tandlægen i det svenske. Termino anbefaler altid at du undersøger ALLE muligheder i Danmark først.

Du kommer ikke udenom at det er nemmere og mere bekvemt, selvom Sverige har gode låneudbydere, med Ikano Bank som det bedste eksempel. Ejeren af banken er ingen ringere end selve IKEA, hvilket er med til at sætte en vis standard.

Der er mange låneudbydere i Sverige, som du ikke finder i Danmark. Du kan derfor godt undersøge det svenske marked, men vær opmærksom på at det ikke er alle der er åbne for danskere. Tværtimod. Manglende svensk statsborgerskab og dansk CPR nummer kan medføre, at du ikke opfylder udbydernes krav.

Såfremt du er dansker og bosiddende i Danmark, anbefaler vi altid du søger hos de danske firmaer først. Du kan nemt komme i gang via vores låneoversigt.

Har du allerede forsøgt dig i Danmark, kan du overveje at sænke det ønskede lånebeløb eller justere afbetalingstiden. Begge dele påvirker nemlig dine muligheder for godkendelse.

I Sverige vil du ofte være stillet dårligere, medmindre du har boet i landet mange år og har bopæl der. Har du det, finder du en del nye udbydere, som ikke er på det danske marked. Lendo, Resursbank, Bluestep og Swedbank og Compricer er bare en håndfuld af disse.

Vi har udvalgt en række af de svenske lånefirmaer, der ikke er på det danske marked og altså nye for de fleste lånere:

  • Swedbank.se
  • Bluestep.se
  • Compricer.se
  • Freedomfinanse.se
  • Lendo.se
  • Resursbank.se

Lad os hjælpe dig

Du er altid velkommen til at gøre brug af Termino, hvis du overvejer at søge lån på nettet. Vores primære tjeneste er en oversigt, der giver dig overblik og hjælp til hvor du bør ansøge. Hvis du søger hos 3-5 af disse, vil sandsynligheden for godkendelse være stor.

Du kan komme til oversigten ved at trykke på den grønne knap.