Det kan være dyrt at holde en stor fest. Så hvis du skal holde det bryllup du drømmer om, kan et lån hurtigt blive nødvendigt. Der findes mange undersøgelser og beregninger på, hvad brylluppet gennemsnitligt koster.

Hvor mange penge du vil bruge på dem, er helt op til dig selv. De kommer hurtigt til at koste mere end 30.000 kr. og specielt bryllupper er dyre. Et traditionelt bryllup kan koste alt fra 30.000 – 200.000 kr. og det er flere penge end de fleste har på kontoen.

Søg lån til bryllup

Har du brug for penge til den store fest? De fleste danskere skal kun giftes én gang, så hvem har ikke lyst til at holde et bryllup man aldrig glemmer. Online er lånemulighederne mange og Termino hjælper dig godt i gang.

 

Det er enkelt at låne til brylluppet online

Mulighederne for at låne penge til fester og begivenheder online er generelt enkelt og ligetil. Ansøgningsprocessen er gratis og uforpligtende, ligesom det er nemmere at blive godkendt ift. banken. Der er kommet flere udbydere at vælge imellem og renteniveauet er generelt mere favorabelt end længe.

De mindre udbydere kan låne dig op til 50.000 kr., mens de større lånefirmaer kan tilbyde dig flere hundrede tusinde kroner. Hvilket lånebeløb du søger om, afhænger af dit budget, men én pointe er vigtigt; Jo højere beløb du ansøger om, desto bedre skal din økonomi være.

Termino er en service der hjælper dig med at finde de billigste lån online. Det gør vi ved at henvise til de førende firmaer og give dig det store overblik. Ved at søge hos 2-4 udvalgte låneudbydere, er dine chancer for godkendelse og billige lån langt større.

Gå til vores låneoversigt for at starte ansøgningsprocessen. Her kan du se nærmere på dine lånemuligheder. Det er blevet hurtigt og nemt at optage lån på nettet. Senest med NemID løsningen, der giver dig muligheden for at underskrive med din digitale signatur.

Det er dyrt at holde bryllup

Det er dyrt at holde bryllup og specielt hvis det skal være med jukeboks/live musik og bestilt mad til hele forsamlingen. Selv en rund fødselsdag, kan hurtigt løbe op i 15-20.000 kr.. Det er derfor ikke unormalt, at danskere har brug for lån til at afholde bryllup, polterabend og barnedåb. Formålet gør ikke den store forskel for udbyderne online. De har fokus på din indkomst og økonomi.

Alt efter hvor meget gas den skal have, bliver det en dyr fest, men en uforglemmelig oplevelse. Det er jo det der gør fornøjelsen alle pengene værd. I vil stå tilbage med en helt speciel oplevelse for livet.

Så selvom det er surt at skulle låne penge til bryllup, vil du næppe gå på kompromis med den største dag i dit liv. Nu har du fået et indblik i mulighederne og hvordan du bør forholde dig til det finansielle område.

I de næste afsnit får du en række gode råd og tips til både brylluppet og polterabend, der ligger lige op til.

Gode råd og tips

Alle fester har hver deres liv og der er stor forskel på at holde et bryllup eller polterabend. De har hver deres formål og agendaer. Det bør du tage højde for i planlægningsprocessen. Termino ønsker at hjælpe dig på vej.

Til bryllup

Når du skal have holde et bryllup er der tusinde ting at huske på og du gør derfor klogt i at lave en huskeliste hvor du tilføjer og afkrydser tingene, efterhånden som de kommer på plads. Her er vores bedste råd, til dig der skal afholde et bryllup:

  • Lav en fyldestgørende huskeliste (find inspiration online).
  • Få styr på gæstelisten hurtigt – det giver overblik over prisen på brylluppet.
  • Læg et budget for brylluppets elementer – og hold dig til det!
  • Uddeleger opgaver til venner og familie – du kan næppe nå det hele selv.

Til polterabend

En af de største problemstillinger mange løber ind i, når de skal holde polterabend, er hvad man skal foretage sig. Der er nemlig mange muligheder, men hvad skal man vælge?

Vi har fundet en række af de mest populære og udvalgte ideer til aktiviteter på et polterabend:

  • Stripklub (begge køn)
  • Kys på gaden for en 10’er
  • Sjove aktiviteter (lokumsræs, sumobrydning i dragter, bungerz m.fl.)
  • Paintball (mænd)
  • Wellness (kvinder)

Vi håber du er blevet  klogere på de vigtige aspekter du skal huske på, udover selve planlægningen af festen.