Lån til bryster vil typisk blive anset som et forbrugslån og kan derfor være svært at lave i egen bank. Termino vil her se nærmere på dine finansieringsmuligheder og hvor du kan skaffe de nødvendige penge.

Teknologien og metoderne inden for brystoperationer er heldigvis blevet så gode, at det er markant billigere end førhen. Det betyder at 30-40.000 kroner bør være nok for de fleste.

Brug for et lån til nye bryster?

Når du skal låne penge til nye bryster, bør du altid undersøge alle muligheder. Særligt i tilfældet med forbrugslån, hvor de fleste banker har NEJ-hatten på.

Termino anbefaler at du gennemgår følgende fremgangsmåde, for at finde det billigste og bedste lånetilbud på markedet. Det kan tage lidt tid, men omvendt hjælper det dig med at finde de laveste omkostninger, så du sparer mange tusinde kroner:

  1. Start med at snakke med banken og aftal et møde.
  2. Søg hos 2 udbydere online og afvent lånetilbud.
  3. Besøg klinikkens hjemmeside og tjek deres finansieringsløsninger.

Ved at gribe det an på denne måde undgår du at overse finansieringsløsninger og kan med god samvittighed sige JA TAk til det bedste tilbud. Det vil sjældent tage mere end  5-10 minutter og du vil hurtigt få lånetilbud sendt retur. Banken er en længerevarende proces der kan tage uger.

Det betyder ikke at du skal fravælge dem, men det er ærgerligt at vente flere dage/uger på at blive afvist. Her vil du som minimum have online tilbud i baghånden.

Vælger du at afsøge finansieringsmulighederne hos klinikken, der skal operere dig, bør du gøre det i samme omgang. Særligt hvis banken har sagt NEJ – for her vil du være overladt til de to øvrige muligheder.

Prisen

Prisen på brystoperationen afhænger meget af hvilken type der er tale om. Er det en reduktion, forstørrelse, skal de løftes eller hvordan?

Vi vil her give dig et groft overblik over prisniveauet, alt efter hvilken type operation du skal igennem:

Brystforstørrelser og reduktioner: Prisniveauet vil ligge i intervallet 30.000 – 40.000 kroner. Ofte med reduktionen et par tusinde kroner billigere og med muligheden for tilskud. Brystforstørrelser er de mest udbredte i Danmark og prisniveauet svinger meget. Så indhent tilbud fra flere klinikker.

Se oversigt med lån på 40000 kr. her.

Brystløftoperationer: Skal du have løftet brysterne, vil operationen ofte koste 15.000 – 30.000 kr. Det er altså en klart mindre investering og som kan gøre en stor synlig forskel.

Se oversigt med lån på 15000 kr. her.

Brystrekonstruktioner: Et almindeligt indgreb hvis du har været ramt af brystkræft. Det er en rigtig avanceret manøvre som er dyr, men svær at angive i et interval. Du bør derfor forhøre dig hos flere private hospitaler og klinikker – ligesom der kan søges tilskud.

Se mere om tilskudsmulighederne på Sundhed.dk.

Gode råd om brystoperationer

Når du skal i gang med en operation, skal du til forundersøgelse og her er det vigtigt du får stillet alle dine spørgsmål. Nye bryster kan være dejlige når de er lavet, men dagene før og efter kan være svære.

Termino kommer her med gode råd til hvad du bør huske på og vide på forhånd:

  1. Find ud af hvor længe du skal tage fri efter operationen.
  2. Har du styr på forsikringen?
  3. Vær forberedt  – du bør fx. handle stort ind før indgrebet.
  4. Få styr på hvad du må/ikke må før og efter til forundersøgelsen.

Vi håber vores artikel har hjulpet dig med at skaffe et godt lån til nye bryster og hvad du kan forvente af priser.