Har du brug for at optage et lån til rejsen? De fleste danskere elsker at rejse, der er bare ikke altid at man får sparet nok penge op til det.

Mangler du penge af den ene eller anden årsag, er der hjælp at hente hos online udbyderne. De er generelt langt mere fleksible og mange af dem har fair renter, efter det nyligt indførte ÅOP-loft.

Dine muligheder

Dine lånemuligheder for at skaffe penge til rejsen afhænger meget af dine private forhold og hvor du ansøger henne. Om det er i banken eller hos online udbyderne. Vi har allerede været inde på at banken vil være meget skeptiske over for at tilbyde dig et forbrugslån.

For uanset hvordan du argumenterer, vil dit lån til rejse være rent og skær forbrug. Her blander lånefirmaerne på nettet sig ikke i formålet bag.

De er udelukkende interesseret i om din økonomi kan bære rejselånet. Om du har en fornuftig indkomst, der kan retfærdiggøre din ansøgning. Hvis der er tale om de helt små lånebeløb fra 3.000 til 6.000 kan du endda opleve ikke at skulle fremvise dokumentation – i form af lønsedler og årsopgørelser.

Alt i alt afgøres dine muligheder af, dit ønskede lånebeløb og hvem du ansøger hos. Termino hjælper dig altid med at ansøge online, så du nemt kan finde de billigste løsninger.

Vigtigheden af at sammenligne lånetilbud

Det er vigtigt at du får sammenlignet banker og lånetilbud, hvis du ønsker at ende med det billigste lån. Det kræver forarbejde, lidt research og at du er omhyggelig. Det kan lyde omfattende, men behøver ikke at tage mere end 20-30 minutter, hvis du har det hele klar.

Når du vælger at låne penge kan der være stor forskel på den tilbudte rente, der afgøres af bankens individuelle kreditvurdering. Du vil derfor opleve at alle lånetilbud vil være unikke og med hver deres kreditomkostninger og ÅOP-sats. Her bør du vælge den laveste ÅOP.

Igennem årene har mange danskere desværre optaget små dyre lån, til en høj rente, hvilket på mange måder har været et dyrt bekendtskab. Nu er der heldigvis sat en stopper for det, med det nye ÅOP -og omkostningsloft pr. 1. juli 2020. Det har ligeledes betydet, at løsninger som samlelån er blevet udbredt og aktuelt blandt mange danskere med dyr gæld.

Alt i alt, har du gode muligheder for at låne penge til din ferie online, til en fair rente, det kræver bare at du sammenligner og indhenter flere tilbud. Det vil give dig det bedste udgangspunkt som kunde.

Se også: Lån penge til sommerferien

10 gode rejseråd

Det er vigtigt at du har øje for en række gode rejsetips, hvis du ønsker en billigere ferie og gerne vil undgå at komme galt afsted. Vi har derfor opstillet vores 10 bedste rejseråd herunder, som du altid bør have i baghovedet.

  1. Sammenlign priser på flybilletter inden køb
  2. Sammenlign hoteller inden bestilling – overvej AirBNB
  3. Vær forberedt på medicin og vacciner
  4. Husk det blå sygesikringskort
  5. Afbudsrejser giver dig meget for pengene
  6. Undersøg destinationen på forhånd
  7. Undersøg lokale valuta og forhold
  8. Lav et samlet regnskab – inkl. mad og shopping på ferien
  9. Spar op i god tid
  10. Tag dyre varer med hjemmefra

 

Vi håber du får en fantastisk rejse og kan bruge vores tips!