Har du brug for at låne penge til en renovering af bolig? I disse tilfælde har du muligheden for at søge lån til renovering og nybyggeri på nettet, uanset om du skal have renoveret huset eller have tilføjet en carport.

En af de klare fordele ved at låne penge online er, at du ikke skal stå til ansvar for formålet, så længe du kan betale de månedlige afdrag. Det er derfor helt op til dig om du vælger at lave et byggelån til nyt tag, ny facade eller indendørs forbedringer.

Søg lån til renovering af bolig online

Det er altid en overvejelse om man skal søge lån til renovering online eller i banken. Hvad du bør vælge afhænger udelukkende at dine behov. Lånefirmaerne på nettet er nemme og hurtige at ansøge hos. Samtidig vil du opleve det er væsentlig mere ligetil at blive godkendt, uden de blander sig i formålet. Her er en række af de udbydere, du bør overveje.

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende hos udbyderne, for at se hvad de kan tilbyde dig.

Svaret kommer ofte inden for 24 timer og du kan derfor hurtigt være i gang. Der er en håndfuld firmaer der tilbyder lånebeløb på over 200.000 kr. hvilket bør være nok til at finansiere de fleste byggeprojekter.

Processen i banken er langt mere besværlig, hvor du skal forklare om dit byggeprojekt, overbevise dem om din privatøkonomi og arbejde for deres accept.

Hvis ellers du har en sund økonomi er det faktisk muligt at tegne fornuftige og billige lån til renovering, ombygning eller nyt tag. Det kræver bare at du søger hos de rette udbydere og nok steder. For jo flere udbydere du søger hos, desto mere sikker er du på at finde den laveste rente.

Relevante byggesider

Det er aldrig nemt at kaste sig ud i et større bygge -eller renoveringsprojekt, hvis man ikke har den store viden eller erfaring på området. Det har landets tømrervirksomheder heldigvis, men det er alligevel bedst at være forberedt og velinformeret som køber.

Prisen løber hurtigt op i pengebeløb som 40.000 kr., så kvaliteten på projektet skal være i orden. Termino har fundet et par gode byggesider, du bør overveje at besøge for at være velforberedt. De rummer begge en masse relevant information og gode råd.

Bygningsreglementet.dk

Bygningsreglementet håndteres af Energistyrelsen og på denne side kan du finde alle regler og krav til byggeriet. Det kan være nyttigt at være bekendte med disse, hvis du er i tvivl om hvor tæt den nye carport må være på naboen. Eller om du har lov til at lave en udbygning på 15 kvadratmeter.

DI Dansk Byggeri

Danskbyggeri.dk er slået sammen med Dansk Industri, men med samme fokus på tidligere, nemlig byggefirmaer, regler, samt en lang række informationer og materiale. Der står meget om hvad firmaerne bør overholde og information, der kan være relevant for dit renoveringsprojekt.

Som et godt hint, bør du altid være opmærksom på Byg Garanti og håndværkerfradrag.