Vil du gerne have anlagt ny swimmingpool i hjemmet? Eller skal du have købt ny jacuzzi eller sauna? Du kan få luksus på mange måder, men det bliver et dyrt projekt næsten uanset hvad.

Du har heldigvis mulighed for at optage forbrugslån til ny pool og andre formål online, hvor flere udbydere er klar til at hjælpe dig. Endda til fornuftige renter.

Lån til ny pool, jacuzzi eller sauna

– Formålet har ingen betydning for dine lånemuligheder

Termino har et indgående kendskab til lånemarkedet online og du kan altid sammenligne og søge lån, via vores oversigt. Ansøg og indhent altid flere tilbud, så du får de bedste forudsætninger for at finde den laveste rente og billigste lån.

Ny pool eller sauna, er et projekt som hurtigt kan koste fra 50.000 til 200.000 kr. alt efter omfanget. Der findes tilmed swimmingpools der koster flere millioner, men hvis det er hvad du søger, bør du snakke med banken.

Ved mindre lånebeløb kan du fx. godt blive afvist af banken, men have muligheden for at blive godkendt online. Ønsker du et godt indblik i dine lånemuligheder, ud fra dit pengebehov, kan du nemt gøre det via Termino.dk.

Gå til vores oversigt og vælg det rette lånebeløb for dig.

Ansøg gratis og uforpligtende

En af de centrale pointer som mange danskere glemmer, er at det er helt gratis og uden forpligtelser, at indsende en låneansøgning. Det kan du gøre frit, hvorefter du kan afvente lånetilbud og sammenholde disse med hinanden.

Du gør derfor klogt i at afsøge dine muligheder, selv hvis du ikke er sikker på, hvor du vil låne pengene henne. Vi mener det er vejen til den laveste ÅOP.

5 gode råd når du anlægger swimmingpool

Det finansielle aspekt er langt fra det eneste vigtige, når du skal anlægge ny swimmingpool. Det er mindst lige så afgørende, at det hele bliver lavet korrekt. En forkert anlagt pool, kan hurtigt blive en dyr investering. Vi giver dig derfor vores 5 bedste råd her:

  1. Tænk meget over hvilken type pool du ønsker.
  2. Husk at alle pooltyper har fordele, ulemper og forskellig pris.
  3. Find den perfekte balance mellem størrelse, behov og budget.
  4. Få byggetilladelsen på plads – er projektet overhovedet muligt?
  5. Få styr på forsikringen og gå efter firma med Byg Garanti.

Vælger du at følge vores 5 gode råd, undgår du at komme helt galt i byen. For din fornemmeste opgave er at finde den rette løsning til dine behov og budget, samt at sikre dig selv på bedste vis. Det kan du gøre via byggetilladelsen, en dækkende forsikring og ved at følge en udbyder, der er medlem af Byggaranti.dk.

Suppler med sauna og spa

Det kan give god mening at supplere med en sauna eller spa, hvis man er til luksus og gerne vil slutte en svømmetur af på bedste vis. Det er klart, at det vil kræve et ekstra pengebehov.

Er du mere på udkig efter et lån til sauna eller jacuzzi, som billigere luksus end poolen, har du helt samme lånemuligheder online. Det skønne ved firmaerne her, er at dit formål er underordnet. Så søg frit om forbrugslån til swimmingpool, sauna eller spa bad. Valget er dit og du kan nemt sammenligne via Termino.