Lån penge uden sikkerhed og dokumentation

Lån uden sikkerhed er blevet en favorit hos rigtig mange danskere og du kan nemt og hurtigt søge det online. Så snart der skal stilles sikkerhed som bil, hus etc. vil det typisk kræve ekstra papirarbejde og en længere proces

Uden sikkerhed er en fast del af konceptet hos låneudbyderne på nettet, mens landets store banker som Nordea og Danske Bank i højere grad har det som et krav. NemID gør det ekstremt hurtigt og nemt at få lavet en aftale med lånefirmaerne online. Vi har lavet en oversigt med de udbydere der tilbyder gode lån, så du hurtigt kan søge om de penge du mangler.

  • Det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge.
  • Søg flere steder, for at finde den billigste udbyder.

 

Værd vide om lån uden sikkerhed

I dette afsnit vil vi kort skitsere de vigtigste fakta du bør vide om at låne penge uden sikkerhed, inden du søger om det.

  • Du kan søge lån uden sikkerhed på op til 500.000 kr. online.
  • Det er den primære låneform på nettet.
  • Ingen sikkerhed betyder du ikke stiller garanti/pant bag.
  • Fordele: Nemt, hurtigt og uden at risikere hjem eller bil.
  • Ulemper: Den manglende sikkerhed medfører højere omkostninger.

Sidst er det værd at vide du ofte skal fremvise lønsedler og årsopgørelse i forbindelse med ansøgningerne. Du kan derfor med fordel finde dem frem på forhånd, så du kommer hurtigere i gennem de forskellige ansøgninger.

I det følgende afsnit vil vi se nærmere på dokumentationen, for at give dig et indtryk af hvad de dækker over. Det er vigtigt at vide, hvis du overvejer at lave et lån uden sikkerhed og dokumentation.

Om dokumentationen

Alle udbydere vil normalt ønske at se dine lønsedler eller årsopgørelser, der kan bevise dine indtægter og at du ikke har stor gæld til fx. SKAT.

Årsagen er simpel for lånefirmaerne “lever” af dine indtægter. Det er din månedlige indkomst der skal bringe deres penge tilbage via månedlige afbetalinger. Så det er klart, at hvis du ikke kan/ønsker at vise din indkomst, vil det medføre højere omkostninger. Alene fordi udbyderen løber en højere risiko.

Alt inden for lånemarkedet handler om risiko og afkast. Jo mere risiko du medfører som forbruger, desto højere rente og omkostninger skal du forvente. Det er derfor kun positivt at du er åben om din indtægt.

Hvis du står i en situation hvor du har meget gæld, vil din dokumentation næppe se alt for positiv ud, men i den situation kan du undersøge muligheden for refinansiering. Hvor du samler din gæld, i ét samlelån, med en lavere rente til følge. Se mere om lån til indfrielse af gæld her.

Om sikkerheden

Sikkerheden har vi allerede været omkring. Mens indtægten er firmaernes 1. garanti for at modtage, så skal du betragte sikkerheden som deres 2. garanti.

Man ved aldrig hvad der kan ske og der kan være mange årsager til at du pludselig ikke kan betale alle pengene tilbage. Skulle det ske, vil sikkerhed i form af bil, båd, knallert, hus etc. være låneudbydernes tilbagebetaling.

Nu er det de færreste danskere der ønsker at stille sikkerhed, eller kan se formålet ved det, når der ansøges om mindre beløb. Lån penge uden sikkerhed er derfor blevet rigtig populært og udbredt på nettet.

Du kan selv komme i gang, ved at gå til vores oversigt og ansøge flere steder, indtil du finder det billigste.