Overvejer du at optage lån som programmør, webdesigner eller IT supporter? Den første tanke for mange er banken, men de kan være svære at lave forbrugslån hos. Endda med en sund økonomi og fast indkomst.

Online er godkendelsesraten relativ høj og de billigste udbydere har renter fornuftige renter. Det gør dem til et prisvenligt og godt supplement til landets pengeinstitutter. Se hvilke 3 lånemuligheder vi anbefaler dig online.

Top 3 lånemuligheder online

I takt med at flere og flere danskere vælger at søge på nettet, er antallet af udbydere steget gradvist. Det kan derfor være svært at skelne mellem de forskellige muligheder – selv hvis du arbejder med IT til daglig.

Vi har gjort forarbejdet for dig, ved at fremhæve 3 af de oplagte kandidater. Ansøger du hos 2 eller 3 af disse firmaer, bør du modtage attraktive lånetilbud retur. Alle ansøgninger er gratis og uforpligtende at udfylde.

 

Det er enkelt at blive godkendt

Er du ikke bekendt med ansøgningsprocessen, vil det sikkert glæde dig, at det hele foregår digitalt. Det betyder at du modtager lånetilbud retur fra firmaerne, enten pr. mail eller via deres hjemmeside. Herefter kan du sammenligne og evaluere, mens du underskriver med din digitale signatur.

Vær bevidst om du først binder dig efter du har signeret låneaftalen. Den bør derfor gennemlæses nøje og sammenlignes med andre tilbud. I hvert fald hvis du vil være sikker på at finde den bedste og billigste løsning for dig.

Indkomsten definerer om du får et JA

Det er indkomsten der definerer dine muligheder og om du får et JA, på din låneansøgning. Men med nedenstående gennemsnitslønninger, er der ingen tvivl om chancerne er høje. Med disse lønninger bør det ikke være din indtægt som sætter begrænsningen, for dig som IT-mand.

Her er gennemsnittet for forskellige jobtyper i IT-branchen:

  • Programmør: 36.525 kr.
  • Webdesigner: 31.850 kr.
  • IT supporter: 31.020 kr.
  • IT medarbejder: 36.092 kr.
  • IT chef: 59.738 kr.
  • Softwareingeniør: 43.691 kr.
  • Softwareudvikler: 40.898 kr.

Det er tydeligt at se at IT chefen og softwareingeniører tjener mest, men selv vellønnede danskere kan få brug for et lån. Det kan være til nyt badeværelse, store renoveringer i hjemmet eller lignende.

Mangler du penge, kan du altid søge gratis om lån som IT chef, medarbejder, softwareudvikler eller softwareingeniør. Med din indtægt vil du nærmest have frit valg på alle hylder online, hvis du vel og mærke ikke står i RKI.

Hvad med banken?

Vi antager du afsøger dine muligheder online, fordi du ikke gider banken eller er blevet afvist hos dem. For ellers bør banken være dit naturlige førstevalg. Du skal bare være bevidst om, det er langt sværere at blive godkendt hos dem.

Det er derfor at online udbyderne kan være et godt supplement. Specielt fordi flere selskaber tilbyder dig attraktive renter, der i visse tilfælde kan være billigere end banken. Du bør derfor ikke være bange for at indhente tilbud begge steder, så du er sikker på at finde den billigste løsning for dig. Det kræver lidt arbejde, men vil helt sikkert være besværet værd, specielt hvis du har et større pengebehov.