Når I giver hinanden jeres ”ja” foran alteret, så skal jeres livs nok vigtigste smykke sættes på. Vielsesringen er et symbol på evig kærlighed og støtte, og at I netop vil stå sammen i medgang og modgang.

Derfor skal der også lægges lidt overvejelser I det, når I vælger jeres bryllupsringe. Her ser vi på hvad du kan gøre, hvis du har brug for lidt hjælp til at finansiere dit køb af vielsesringe.

Lån penge til vielsesringe

Afhængig af kvalitet og producent kan prisen på vielsesringe variere i høj grad. Der er dog ingen tvivl om, at det hurtigt kan blive en betydelig omkostning for mange, og når økonomien i forvejen er lidt presset af det forestående bryllup, så kan det være svært at finde pengene til det.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Oplever I en økonomisk begrænsning, så er der heldigvis råd for det. Du har nemlig mulighed for at låne penge til at købe jeres vielsesringe. Der findes forskellige muligheder, hvor både banken og online udbydere af forbrugslån er mulige alternativer. Omend banken kan være vanskelige at overbevise.

Din økonomi og månedlige indtægt afgør i høj grad, hvor du kan blive godkendt, og dermed hvilke vilkår og priser du kan få. Som hovedregel er banken noget vanskeligere og mere tidskrævende at blive godkendt i, men til gengæld er renten lavere. Forbrugslån er derimod nemmere og hurtigere at optage, men renten er som regel lidt højere end i banken.

Vælg et smykke der er holdbart

Selvom de fleste vielsesringe fra afstand ligner hinanden med det enkle, klassiske design, så kan der alligevel være enormt stor forskel på dem. Én af de helt store forskelle er kvaliteten, og hvilket materiale ringene er produceret af. Om det skal være guld, sølv, hvidguld, rødguld eller noget helt femte.

Et rigtig godt råd er at gå efter vielsesringe, som er af høj kvalitet og dermed både slidstærke og holdbare. Så undgår du at ende med et par ringe, som over årene får et slidt og brugt udseende, med en masse ridser.

Husk ringene skal bæres resten af livet!

Din vielsesring skal du forhåbentlig bære stort set hver dag i resten af dit liv. Det vil sige, at du kommer til at kigge på den rigtig mange gange og slide meget på den. Læg derfor ekstra overvejelser i denne beslutning. Smykket er en livslang investering for jer begge, og den skal gerne ikke frembringe andet end lykkelige og kærlige tanker.

I bør undersøge alle muligheder, når I vælger bryllupsring. Gå efter den høje kvalitet, men mærk også efter mavefornemmelsen og vælg et par som gør jeg glade. Et par I har lyst til at gå med hver eneste dag, i resten af jeres liv.