Har du brug for et lån til opmuring, støbning eller pudsning af huset? Det er mureropgaver som de fleste vil foretrække at få professionelle til at udføre. Det er bare ikke billigt, men nødvendigt at få gjort.

Hvis du gerne vil låne penge til støbning, opmuring eller pudsning af facaden, kan du enkelt gøre det online. Du kan ansøge på kort tid og hurtigt have afklaret dine forskellige lånemuligheder. Et godt og nemt alternativ til banken.

Ikke alle murerprojekter kan vente

Det er bestemt ikke alle murerprojekter der kan vente på at kontoen slår til. Specielt ikke hvis det er en større opgave, der koster mange tusinde kroner.

Dertil kommer at opgaver som opmuring, støbning og pudsning ofte har en konkret og praktisk effekt, der ikke altid bør udsættes i flere måneder. Du kan nemt skaffe penge til murerprojekter online, hvor lånemulighederne er gode og renterne mere attraktive end længe.

Prisen kan variere en del, men 50.000 kr. kan være med til at finansiere det meste. Se vores oversigt med lån på 50.000 her.

Få råd til mureren ved at sammenligne og søge lån på vores hjemmeside. Du kan altid afvise tilsendte lånetilbud, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Læs hvordan du finder det billigste lån online via forsiden.

Sådan foregår opmuring, støbning og pudsning

Trænger huset til en kærlig hånd? Så er der flere ting, du kan gøre for at friske op, så det bliver så flot og godt som nye. Vi fokuserer i denne artikel på tre ting, du kan gøre for at give nyt liv til dine mure, dine gulve og din terrasse: Opmuring, støbning og pudsning.

Opmuring

Opmuring er restaurering af murværk og skal udføres så deformationer og differenssætninger i konstruktionen ikke fører til revnedannelser. Når du skal opmure, skal du bruge en mørtel, der modsvarer tryk- og trækstyrken i bygningen og så må mørtlen, der anvendes til fugning, ikke være stærkere end den oprindeligt anvendte. Det er meget vigtigt, fordi bygningen ikke vil kunne kompensere for en eventuel styrkeforskel.

Se mere om opmuring og hvordan du selv kan klare projektet her:

Støbning

Hvis du vil have nyt gulv kan du sagtens selv støbe et betongulv. Det giver et flot finish både inde og ude og har et luksuriøst udtryk på terrassen, hvor du ikke skal bruge timer på at luge. Først graver du ned til den ønskede og nødvendige dybde, derefter laver du et kapilarbrydende lag af materiale som sten eller perler med el størrelse på mindst 4 mm.

Sand skal også udlægges, så fugt ikke trækker op nedefra og det kan blive nødvendigt at komprimere laget med en pladevibrator. Derefter lægger du et isolerende lag, men det er kun nødvendigt, hvis gulvet er i et opvarmet rum, og så er du klar til at støbe betongulvet. Se her en video om, hvordan du selv kan støbe et betongulv:

Pudsning

Der er mange fordele ved at pudse dine udvendige vægge op. Ved at pudse danner du en god bund for den efterfølgende overfladebehandling, da du både lysner huset, giver facaden et mere ensartet og roligt udtryk og skal muren repareres i fremtiden, kan det være nemmere at reparere en pudset overflade end en bland mur. Det skyldes, at skader på en blank mur ofte kræver udskiftning af mursten eller omfugning.

Du kan her se en video om, hvordan du selv kan pudse din mur:

Hvornår er det nødvendigt?

Opmuring, støbning og pudsning er nødvendigt ligeså snart det eksisterende begynder at se slidt ud, slå revner eller hvis du gerne vil have forandring på din facade, i din have eller hvis du gerne vil have lagt en ny, jævn overflade på gulvene.

En god investering i hjemmet

Forbedringer i hjemmet er altid en god investering. Hvad end du går med salgstanker eller ej, kan det kun være positivt at holde din bolig ved lige, udligne fejl og forbedre mangler, fordi det gør processen meget nemmere for dig den dag, du måske skal sælge.

Især en pudsning med efterfølgende ny maling på facaden kan give et helt nyt udseende, der kan få dit hus til at virke mange gange mere attraktivt for køberne.