Lån til Playstation 4 eller Xbox One

Lån til Playstation 4 / Xbox One

Du kan optage lån til Playstation 4 eller Xbox One på nettet, hvor du hurtigt få svar på dine ansøgninger. Ansøgningsprocessen online er altid nemt og ligetil, uanset hvor mange penge du mangler og hvad du søger penge til. Formålet har ingen indflydelse.

Hvis du mangler nogle tusinde kroner til ny Xbox One eller Playstation 4, kan du skaffe det via Termino. Se hvor du kan søge gratis lån til ny spillekonsol, som ny kunde.

Lån pengene online (gratis)

Når du skal låne penge har du altid flere muligheder, men når det kommer til Xbox One, Playstation, Nintendo Wii etc. bør du søge online. Banken vil ofte afvise din forespørgsel om at låne de +/- 3.000 kroner du mangler.

Gratis lån for nye kunder

Du har helt unikt mulighed for at optage gratis lån & kredit som ny kunde online. Det kan du udbydere som Vivus og Lendon. Vi anbefaler derfor at du søger hos disse, hvis du mangler mindre end 4.000 til spillekonsollen.

Muligheden for et gratis rentefrit lån til Playstation 4 eller Xbox One, gør det blot mere attraktivt at ansøge på nettet. Hverken banken eller forhandleren vil formegentlig kunne tilbyde dig tilsvarende. Så det må være den billigste løsning for enhver.

Det samme vil være gældende, hvis du gerne vil låne penge til et nyt kamera eller en billig computer. Her kan samme lånemulighed benyttes.

Seneste artikel: Finansiering af kamera

Der er ingen tvivl om at de forskellige spillekonsoller kan give mange timers underholdning med dine søskende, venner eller familie. Uanset om det er henover sommerferien eller i de kolde vintermåneder.

Der er mange timers underholdning og det vil derfor være en investering, som hurtig tjener sig hjem i underholdningstimer. Præcis hvilken spillekonsol du skal vælge, er derimod sværere at sige, for det afhænger meget af dine egne præferencer.

Termino.dk har stillet de to populære modeller over for hinanden, men lad det være sagt, at du bør tjekke test og anmeldelser af begge, for at kunne træffe den rigtige beslutning. Specielt hvis du ikke har erfaringer med de to konsoller.

Playstation 4 vs. Xbox One

Når vi har fokus på både Playstation 4 og Xbox One, er det fordi mange danskere har den overvejelse. Skal man vælge Playstation eller Xbox? Enten er man til det ene, ellers er man til det andet.

Vi ønsker ikke at tage valget for dig, men hvis det er første gang du skal vælge spillekonsol, kan du med fordel tjekke testsider som Alatest.dk. Her kan du sammenligne konsoller og deres egenskaber med hinanden. Samtidig kan du se en masse ratings, anmeldelser og kommentarer.

Lige nu kan du se at Xbox One har en samlet score på 98, mod PS4’erens score er på 97. Hvilket gør at den er marginalt foran ifølge disse vurderinger. Den er tilmed markant billigere. Tjek det nærmere ud, hvis du er i tvivl om hvad der skal vælges.