Du kan låne penge til en robotstøvsuger på nettet, hvor du har mange lånemuligheder og gode chancer for at blive godkendt. Det gør ingen forskel om du bruger pengene på at købe en iRobot Roomba, en Miele støvsuger eller andre rengøringsmaskiner.

Søg finansiering af robotstøvsuger

Se hvor du kan låne penge til køb af robotstøvsuger online.

Ansøg gratis og uforpligtende hos alle udbydere.

Det er generelt nemmere at ansøge og blive godkendt online, end i banken, og du kan søge præcis det lånebeløb du mangler. Uanset om det er 3.000 eller 8.000 kr. som de fleste modeller koster.

Lån til robotstøvsugerGrunde til at vælge robotstøvsugeren

Der er mange gode grunde til at vælge en robotstøvsuger, frem for de manuelle og håndholdte modeller. Termino vil i dette afsnit komme ind på, hvorfor det er en god investering:

1. Lad maskinen gøre arbejdet

For det første, giver det dig muligheden for at lade maskinen gøre det sure arbejde. Det vil være en dejlig lettelse i hverdagen og så kan du sætte den til at køre, så ofte du vil. Din egen lyst til at støvsuge vil formegentlig være markant mindre, end hvis du blot skal trykke på en knap.

2. Kom ind i alle kroge – uden besvær

Robotstøvsugere er generelt mindre og mere fikse, end de klassiske støvsugere på markedet. Det betyder at de kan komme ind i alle kroge uden besvær. Deres runde form gør ganske vist, at de ikke nødvendigvis opfanger 100%, men langt det meste. De fleste danskere har oplevet, hvor besværligt det kan være at støvsuge under sofaen, stolene og hvor du ellers har svært ved at komme til. Det vil ofte være nemmere for robotten.

3. Mindre støj undervejs

Sidst er det værd at notere sig, at robotstøvsugere kan fås med rigtig lydsvage egenskaber. Det medfører mindre støj. For mens de almindelige støvsugere kan larme en del, vil disse modeller være mere støjsvage. Det giver dig både muligheden for at bruge dem i flere anledninger, da larmen ikke forstyrrer, og samtidig giver det bare en behagelig komfort.

Der er altså mange gode grunde til at vælge robotten, frem for de manuelle modeller på markedet. De er ganske vist dyrere, men de vil ofte være investeringen værd. Specielt hvis du selv vil slippe for arbejdet.