Lån til vaskemaskine og opvaskemaskine

Har du brug for penge til en ny vaske -eller opvaskemaskine? Vi kender alle til vigtigheden af at husets maskiner virker. Ingen gider vaske op i hånden, eller benytte møntvaskerier, når vi kan undgå det.

Termino giver dig et indblik i mulighederne for at optage lån til opvaskemaskine / vaskemaskine online. Mange udbydere kan hjælpe dig og det er de færreste der stiller spørgsmål til formålet bag lånet. 

Finansiering af vaskemaskine og opvaskemaskine

På nettet kan du flere steder låne fra 5.000 kr. og opefter, alt efter hvor meget du har behov for. Det er de færreste hårde hvidevarer der koster over 15.000 kr. og disse lånebeløb kan de fleste få godkendt.

Her er en af de række udbydere, der ville være oplagte at ansøge hos. Du kan søge gratis og uforpligtende.

Der er mange gode udbydere og online banker, der er klar til at hjælpe dig med finansieringen, hvis dit pengeinstitut eller forhandler ikke kan hjælpe. Online lånefirmaer er blevet et godt alternativ, til de øvrige finansieringsmuligheder.

Vigtigheden af vaske -og opvaskemaskiner

Der kan ikke være tvivl om vigtigheden af disse to maskiner i hjemmet. Undersøgelser og statistikker viser, at det er to af de mest udbrede hårde hvidevarer i danske hjem. Alene fordi det sparer os for en masse tid og besvær. Hvis du overvejer at låne til en ny maskine, er det altså helt forståeligt.

De fleste vil anse det som en dårlig økonomisk beslutning, men langsigtet kan den faktisk være udmærket. Det gælder specielt hvis du har gamle vaske -og opvaskemaskiner stående i hjemmet. De har nemlig et enormt forbrug af vand og strøm, der overgår de nyere modeller med længder.

Så selvom det koster penge at købe ny, kan du tjene en del af det hjem på din vand -og elregning. I hvert fald hvis du går efter de energivenlige varianter. Det samme viser flere undersøgelser af meget gamle toiletter. De står simpelthen ikke mål med nutidens mere effektive og forbrugsvenlige varianter.

Mange udskiftninger og renoveringer i hjemmet, kan altså være gode langsigtede beslutninger.

Se også: Lån penge til ombygning og renovering

Køb brugt og spar penge

Der er selvsagt et alternativ, det er der altid. Du kan vælge at købe en brugt opvaske -eller vaskemaskine på brugtmarkeder som DBA, Guloggratis og lignende. Der kan være mange penge at spare, hvis du ved hvordan du udvælger den rigtige variant.

Der vil altid ligge en risiko for at du får købt noget defekt skrammel. Det er den risikofaktor ved brugte ting – du har ikke garantien som ved nyt køb. Du kan se mere om hvidevarer mulighederne på DBA her.