Lån trods stor gæld

Gå direkte til låneoversigt »

Bærer du rundt på en stor gæld, kan det være med til at begrænse dine muligheder, men online har du gode chancer for at blive godkendt. Her kan flere udbydere hjælpe dig med et lån trods stor gæld, via refinansiering. En smart løsning der samler din dyre gæld i et nyt lån, giver større økonomisk overblik og ikke mindst en lavere rente.

Termino viser dig hvor du kan søge om samlelån online, der kan styrke din privatøkonomi meget. Det vil samtidig gøre dine lånemuligheder bedre fremadrettet, selvom du har stor gæld.

Lån penge trods gæld online

Når du har meget gæld, bør du søge om samlelån for at få gælden samlet og du vil derved styrke din økonomi og få lavere omkostninger. Flere udbydere er klar til at hjælpe dig.

Her kan du søge samlelån online – helt gratis og uforpligtende:

Det er altså muligt at låne penge trods gæld på nettet. Det er bare vigtigt at du har et realistisk forhold til din privatøkonomiske situation. Hvis du har en rigtig stor gæld og en begrænset indtægt, kan du ikke forvente at blive godkendt til store pengebeløb på fx. 100.000 kr. Her bør de fokus være på noget mindre beløb.

Lån trods stor gældHvis du har stor gæld, bør du særligt overveje muligheden for at samle dem i ét. Begrebet refinansiering er specielt oplagt for dig, der har mange forskellige lån med en høj rente. Ved at omlægge kan du opnå en samlet løsning, til en lang lavere rente. Du kan se mere om at samle lån, hvis du har dyr gæld her, generelt kaldet refinansiering.

Har du omvendt en normal gæld, fra bolig- eller billån, og med en solid fast indkomst? Jamen så er mulighederne langt bedre og flere.

Husk på: Du kan altid udfylde en uforpligtende ansøgning. 

Uanset hvor stor gælden er, eller hvor lille en månedlig indtægt du har, kan du reelt søge online. Som forbruger skal du bare tænke på, at jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til din privatøkonomi (indkomst, gæld mv.).

På nettet skal du blot opfylde ganske få krav som ansøger. Du skal opfylde alderskravet, være ud af RKI, have dansk statsborgerskab. Det er alt og så vil en stor gæld ikke forhindre dig i at ansøge om lån. Men det vil påvirke den rente du får tilbudt og om du bliver godkendt.

Vær realistisk, når du vælger lånebeløb

De fleste danskere der læser denne artikel med en stor gæld, vil helt sikkert være opløftet over at det kan lade sig gøre. Det skal bare pointeres, at kreditvurderingen er med til at definere dine omkostninger og om ansøgningen bliver godkendt.

Du bør tænke sådan: Jo større gæld og lavere indkomst du har, desto mindre beløb vil du blive godkendt til. 

Denne sammenhæng er god at have i baghovedet, så du ikke får afvist alle dine ansøgninger. Vi er klar over, at pengebehovet ofte er ret fastlagt og i det tilfælde må du forsøge dig uanset hvad.

Opsummerende er det muligt at låne penge trods gæld online, men gør det med en realistisk sans og så er dårlige betalere ikke tilladt hos nogle. Så hvis du er endt i en RKI-registrering, er den eneste løsning at komme ud, ved at betale dine kreditorer.

Gældens påvirkning på din lånemuligheder

Gælden indgår som en af flere elementer i alle udbyderes kreditvurdering, uanset om det sker online eller i banken. Det er på mange måder en central faktor, for jo mere gæld du har, desto mere belastet er din privatøkonomi. Der er kort sagt flere kreditorer du skal betale ydelser til og det vil typisk medføre et lavere rådighedsbeløb og mindre økonomisk overskud.

Der er derfor ingen tvivl om at meget gæld i visse tilfælde kan begrænse dine muligheder. Omvendt er det vigtigt at skelne mellem typen, om det er fra boligfinansieringen, bilkøbet, eller fordi du skulle på en lækker ferie til Thailand.

Boliglån har typisk en løbetid op til 30 år og en lav rente, så selvom der kan være tale om mange penge, bliver det typisk opfattet anderledes end hvis du havde optaget tre online lån til en samlet sum af 150.000 kr. Den store forskel ligger dels i renteniveauet og at du ved fx. boligkøb har en ejendom som rummer en værdi. Hvis du optager et forbrugslån og har brugt 40.000 kr., så er pengene væk. I boligen vil der derimod med årene komme en friværdi fordi du betaler af (uden at pengene ryger i et sort hul).

Man er derfor nødt til at forstå og anskue gældsfaktoren med nuancerede briller, hvilket du kan være sikker på at udbyderne gør. Det er af samme årsag at refinansiering kan være en rigtig god løsning i visse sammenhænge.

Gode råd til at få styr på gælden

Der er flere måder hvorpå du kan få styr på gælden. Samlelånet er en af mulighederne, men der er flere ting du kan overveje. Generelt er det vigtigt at du er løsningsorienteret, frem for at lukke øjnene for den økonomiske situation du befinder dig i.

I videoen her kan du få 7 gode råd til hvordan du kan gøre, for at få styr på din gæld.

Hvor stor gæld må jeg have?

Hvor stor en gæld må du have, hvis du vil låne penge online? Der findes ikke et entydigt svar, da det afhænger af det enkelte firmas kreditvurdering af dig. En ting er dog sikkert, jo mere gæld du har, desto højere rente kan du forvente.

Du skal regne med at det generelt bliver dyrere at låne penge, hvis du har meget gæld og en begrænset indtægt. Det er to af de primære faktorer, når din ansøgning bliver vurderet og udbyderen skal beslutte hvilken rente du tilbydes.

Det er helt fint og normalt at have et realkreditlån og billån, så det behøver ikke være en forhindring, selvom det indebærer en stor gæld. Til gengæld sker det til en lav rente og over en mangeårig løbetid. Så det vil typisk ikke være en hindring, isoleret set.

Der findes forskellige typer af gæld, så det kan ikke opstilles helt sort/hvidt.

Hvad hvis jeg står i RKI?

Det er specielt danskere i RKI, med stor og dyr gæld, der kan have glæde af et samlelån. Det er til gengæld også et segment, der har en meget presset privatøkonomi og forskellige kreditorer, som ønsker deres manglende betaling.

Der er derfor ingen af de seriøs online udbydere, der accepterer at du står i RKI. I det tilfælde, vil lån ikke være en mulighed. Du bør i stedet fokusere på at følge de råd der nævnes i videoen, til at få styr på gælden, så du kan komme ud af RKI igen.