Lån trods stor gæld

Lån trods stor gæld

Bærer du rundt på en stor gæld, kan det være med til at begrænse dine muligheder, men online har du gode chancer for at blive godkendt. Her kan flere udbydere hjælpe dig med et lån trods stor gæld. Det vigtigste i den sammenhæng er, at du har en god økonomi og en fast indtægt. Den faste indkomst er afgørende for om du bliver godkendt.

Det er de færreste låneudbydere online, der har krav om en mindste indtægt, så du kan altid udfylde en uforpligtende ansøgning hos dem. Du kan ansøge om alt fra 100 til 400.000 kroner online via Termino.

Lån penge trods gæld online

Lad os starte med at slå fast, at det ER muligt at låne penge trods gæld på nettet. Det er bare vigtigt at du har et realistisk forhold til din privatøkonomiske situation. Hvis du har en rigtig stor gæld og en begrænset indtægt, kan du ikke forvente at blive godkendt til store pengebeløb på fx. 100.000 kr. Her bør de fokus være på noget mindre beløb.

Har du omvendt en normal gæld, fra bolig- eller billån, og med en solid fast indkomst? Jamen så er mulighederne langt bedre og flere.

Husk på: Du kan altid udfylde en uforpligtende ansøgning. 

Uanset hvor stor gælden er, eller hvor lille en månedlig indtægt du har, kan du reelt søge online. Som forbruger skal du bare tænke på, at jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til din privatøkonomi (indkomst, gæld mv.).

På nettet skal du blot opfylde ganske få krav som ansøger. Du skal opfylde alderskravet, være ud af RKI, have dansk statsborgerskab. Det er alt og så vil en stor gæld ikke forhindre dig i at ansøge om lån. Men det vil påvirke den rente du får tilbudt og om du bliver godkendt.

Læs også: At søge lån i weekenden

Vær realistisk, når du vælger lånebeløb

De fleste danskere der læser denne artikel med en stor gæld, vil helt sikkert være opløftet over at det kan lade sig gøre. Det skal bare pointeres, at kreditvurderingen er med til at definere dine omkostninger og om ansøgningen bliver godkendt.

Du bør tænke sådan: Jo større gæld og lavere indkomst du har, desto mindre beløb vil du blive godkendt til. 

Denne sammenhæng er god at have i baghovedet, så du ikke får afvist alle dine ansøgninger. Vi er klar over, at pengebehovet ofte er ret fastlagt og i det tilfælde må du forsøge dig uanset hvad.

Opsummerende er det muligt at låne penge trods gæld online, men gør det med en realistisk sans og så er dårlige betalere ikke tilladt hos nogle. Så hvis den store gæld har medført en RKI-registrering, er den eneste løsning at komme ud, ved at betale dine kreditorer.