Online lån er blevet meget populære i de senere år. Det skyldes ikke mindst, at det tager kortere tid og er nemmere at optage end banklån, og at kravene til dig er færre.

Desuden er omkostningerne blevet meget konkurrencedygtige, og gør du dit forarbejde ordentligt, så kan du få et godt online forbrugslån med en virkelig fornuftig rente.

Men hvilke udbydere har de billigste renter online? Det giver Termino.dk dig svar på, ligesom vi ser på de faktorer der påvirker din rente.

Hvem er blandt de billigste?

Der findes i dag enormt mange udbydere af online lån, og det kan være en jungle at finde rundt i det store udvalg. Deres vilkår og priser varierer i høj grad, hvorfor det kan virke enormt forvirrende.

Men dette er også grunden til, at du skal gøre dit forarbejde grundigt og undersøge markedet. Du kan nemlig spare rigtig mange penge på at vælge den rette udbyder for dig. Det er dog umuligt at angive én udbyder, som er bedre end alle andre, og som altid er den billigste.

Dette afhænger nemlig af flere ting, som vi kigger på i næste afsnit. Vi vil dog alligevel komme med nogle bud på de udbydere, som typisk kan tilbyde nogle af de billigste renter. Eksempler er udarbejdet efter et lån på 50.000 kr., som skal afbetales over 3 år.

  • Santander Consumer Bank: Du kan låne mellem 50.000 og 350.000 kr., og du har muligheden for en løbetid på helt op til 15 år.
  • Coop Bank: Her kan du låne mellem 20.000 og 300.000 kr.
  • Bank Norwegian: Her får du et enormt stort interval for lånebeløb, som ligger fra 5.000 kr. og helt op til 400.000 kr.

Bemærk at ovenstående blot er vejledende eksempler.

Disse tre banker er værd at kigge nærmere på, når du skal finde det bedste og billigste online forbrugslån. De har gunstige vilkår, god kundeservice og ikke mindst en enormt konkurrencedygtig rente.

Se lånebeløb og vælg det du mangler på kontoen.

Husk kreditvurderingen afgør din rente

Din rente afhænger af flere ting, og derfor vil du i alle tilfælde først kunne se din personlige og individuelle rente, når du modtager dit uforpligtende tilbud.

For det første afhænger renten af beløb og løbetid. Som hovedregel er det sådan, at et større beløb giver lavere rente, og en længere afbetalingstid giver lavere rente. Det væsentligste er dog din kreditvurdering, som udarbejdes på baggrund af de økonomiske oplysninger, udbyderen modtager ved din ansøgning.

Jo stærkere økonomi, jo bedre kreditvurdering, og jo lavere rente kan du tilbydes. Derfor er din indtægt og generelle økonomi fuldstændig afgørende, når du skal ansøge om et online forbrugslån.