Online lån er blevet meget populære i de senere år. Det skyldes ikke mindst, at det tager kortere tid og er nemmere at optage end banklån, og at kravene til dig er færre.

Desuden er omkostningerne blevet meget konkurrencedygtige, og gør du dit forarbejde ordentligt, så kan du få et godt online forbrugslån med en virkelig fornuftig rente.

Men hvilke udbydere har de billigste renter online? Det giver Termino.dk dig svar på, ligesom vi ser på de faktorer der påvirker din rente.

Hvem er blandt de billigste?

Der findes i dag rigtig mange udbydere af online lån, og det kan være en jungle at finde rundt i det danske lånemarked. Firmaernes vilkår og priser varierer i høj grad, hvorfor overblikket er vigtigt, ligesom det er afgørende at du er grundig med dine ansøgninger.

Dette er også grunden til, at du skal gøre dit forarbejde grundigt og undersøge markedet. Du kan nemlig spare rigtig mange penge på at vælge den rette udbyder for dig. Det er dog umuligt at angive én udbyder, som er bedre end alle andre, og som altid er den billigste.

Dette afhænger nemlig af flere faktorer, som en del af kreditvurderingen. Mere om det længere nede. Husk at holde fokus på ÅOP-satsen, når du sammenligner, så er du kommet langt.

Sammenlign dig til den laveste rente

Det er altid en god idé at bruge tid på research og gøre dit forarbejde grundigt, når du ønsker at finde den laveste rente på markedet. For det kræver, at du sætter dig ind i dine valgmuligheder og udfylder flere ansøgninger, for at se hvad bankerne kan tilbyde dig.

Ønsker du at gøre det nemmere og smartere kan du benytte en tjeneste som Lendo, hvor du med én ansøgning, kommer ud til en række forskellige banker. Det giver dig et godt udgangspunkt og sparer dig både tid og besvær. Efterfølgende kan du vurderer de lånetilbud du modtager retur, og udvælge det billigste.

Dit valg af lånebeløb kan også have væsentlig indflydelse på dine muligheder og chancer for at blive godkendt. Jo flere penge du søger om, desto større krav vil der typisk blive stillet til din privatøkonomi. Det kan ligeledes afspejle sig i den rente du får tilbudt.

Se lånebeløb og vælg det du mangler på kontoen.

Husk kreditvurderingen afgør din rente

Din rente afhænger af flere ting, og derfor vil du i alle tilfælde først kunne se din personlige og individuelle rente, når du modtager dit uforpligtende tilbud.

For det første afhænger renten af beløb og løbetid. Som hovedregel er det sådan, at et større beløb giver lavere rente, og en længere afbetalingstid giver lavere rente. Det væsentligste er dog din kreditvurdering, som udarbejdes på baggrund af de økonomiske oplysninger, udbyderen modtager ved din ansøgning.

Jo stærkere økonomi, jo bedre kreditvurdering, og jo lavere rente kan du tilbydes. Derfor er din indtægt og generelle økonomi fuldstændig afgørende, når du skal ansøge om et online forbrugslån.